Busra19s Pamiramsi canım sen ver kan bence merakla seni bekliyoruz hadi inşallah güzel sonuçlarla gelirsin
Ayseses Pamiramsi evet canım ben gördüm silik görünüyor canım gözün aydın çok sevindim ayy hadi inşşalh isteyen herkes olsun kendim olmuş gibi sevindim ❤️
MrvBK Pamiramsi Ay rica edicem aklına kötü hiç bişey getirmeden sürece devam eder misiinnn lütfeeeennn ❤️❤️
myangelson Pamiramsi yani yeni yeni olusuyorsa silik olması normal canım ama istersen adet gününü bekle yumurtlama gördüğün günden sayinca yarın adet günün gözüküyor canım istersen bir kaç gün bekle kan ver ama dikkat et kendine o sürede ilaç bitki çayı vs kullanma
Pamiramsi Minikmucizemmm26 ya bir kere veririm sonra artış takip etmicem geçmesini beklicem 1 hafta 😍 olduğunu göreyim yeter myangelson
Minikmucizemmm26 Pamiramsi kuzum çok sevindim öncelikle hayırlı olsun 🥰 bana kalırsa kan vermek için acele etme biraz bekle erken kan verince insan ister istemez daha çok stres yapiyo 🤗
Nissyoo Ay evet görünüyor kan ver benimde regle iki gün var gidip erken test alıp deneyeceğim ben de gaza getirdin😂 inşallah çifte bayram yaşarız bu ayyy💃
myangelson Pamiramsi bence en az 2 kere ver yani 1 kere artış gör yeterli en azından bir artış bak bence canım kan verdin mi bu arada?
Minikmucizemmm26 Pamiramsi hayırlısı olsun insAllah canım testte görünüyor kanda da çıkarsa eğer bana da dua et olur mu 🥰
Rabia_36 Pamiramsi merakla sonuna kadar okudum bende haber bekliyorum inşallah güzel haberler alirsinnnn😍
Pamiramsi myangelson evet verdim yarım saate çıkar sonuç ama karnıma ağrı girdi inşallah adet olmuyorumdur Zeyson _moom
Pamiramsi Kan sonucu negatif maalesef ![]( dika Nisamelek 2princessmother _moom Minikmucizemmm26 Merve_31 Zeyson myangelson Merve99670