Pamiramsi Ama kızlar bişey dicem ovülasypn testimde pik ya da artış yok acaba sorun mu var ki genelde ovülasyonda pik görüyorlar ya testi silik çıkanlar ![](
Melisahmet Pamiramsi yok hayır ben ilk transferimde de gebelik testinde pozitifi görmüştüm ovulasyonda vardı elimde o daha belli bir süre silik çıktı. Çok sonra netleşmişti
Pamiramsi Ummu__Meryem Aminn Allahım duy sesimi güzel bir sonuç göster inşallah 10 üzeridir gelirken eşime hediye olarak zıbın alcam 😍 bir saate çıkıyor zaten hastanenin çevresinde de işim var onu hallederken çıkar diye düşünüyorum
Minikbaserrr Ummu__Meryem daha silikti 20 dk sonra böyle oldu kuruma çizgisi değildir heralde sararma falan yok
Zynp12 Pamiramsi var ikinci çizgi rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah. Bence beta verin daha net olur 🥰
babymom99 Pamiramsi yaa ince bir çizgi gördüm bende 🥰 Hadi inşallahhh gönlündeki olsunnnn kan ver bence bugün az da olsa yükselme çıkar kanında
minik_kurabiyeee Pamiramsi ay çok hafif bir çizgi gördüm 😍 umarım sizinledir gününüz geçti mi geçtikten sonra bi kan testi verin