Miray8 Merhaba kızlar erken gebelik testini kaç gün öncesinden yaparsak kesin sonuç verir son adet tarihim 21 inde ve 1 haftadır da kasıklarım ağrıyor
askmeyvesi_ Miray8 ben adetime 4 gün kala yaptım çok çok silik çıktı ve doğru da gösterdi dün kan verdim 78 çıktı hayret ettim herhalde beta 10 larda bile olsa gösteriyor sanırım
Sermindrgt askmeyvesi_ bende adetime beş gün kala öğrendim de işte yinede accuk beklemek lazım. Biz sabırsız hamişler hemen meraknediyoruz 173737 tane test yapıyoruz hahahah Sağlıkla al kucağına canım❤️
askmeyvesi_ Sermindrgt teşekkür ederim canım bende o silik çizgiyi görene dek en az senin kadar test yaptım 😂😂 gözlerim kör olacaktı nerdeyse testlere her açıdan bakmaktan
Sermindrgt askmeyvesi_ idrak edene kadar baya bi zaman geçti benim. Bide şükür bulantım falan hiç olmadı. Elhamdulillah 14 haftamıza girdik. Göbüş büyümeye başladı sen kaç haftalıksın canım
askmeyvesi_ Sermindrgt oy maşallah darısı bizim başımıza bugün de kan verdim artışa bakıp doktora giderim bayramdan sonra
askmeyvesi_ Sermindrgt daha çok yeni adet günüm dündü ben erken testle öğrendiğim için beta adetten önce baktırmıştım