annevebebek Tanıdıklarım orada doğum yaptı bende oraya gidiyorum. Doğumum ekimde olacak. Doktorum Emrah bey çok memnunum
Nuraydiyebiri annevebebek ben de ona muayene oldum, çok memnun kaldım. Sıfır beklentiyle gitmiştim çok memnun ayrıldım.
annevebebek Nuraydiyebiri Valla en az özeldeki doktorlar kadar ilgili bir doktor doğumunuzu da onda yapmanızı tavsiye ederim ❤️
Nuraydiyebiri annevebebek annevebebek Öyle istiyorum aslında ama devlet hastanesinde sezaryen doğum sonrası süreç nasıl oluyor merak ediyorum. Odaya hemen geçebilir miyiz, bebek yanımıza ne zaman gelir. Siz biliyor musunuz bunları? Yakınımda orda doğum yapmış biri de yok.
Nuraydiyebiri Öyle istiyorum aslında ama devlet hastanesinde sezaryen doğum sonrası süreç nasıl oluyor merak ediyorum. Odaya hemen geçebilir miyiz, bebek yanımıza ne zaman gelir. Siz biliyor musunuz bunları? Yakınımda orda doğum yapmış biri de yok.
annevebebek Nuraydiyebiri benim iki yakınım orda doğum yaptı hastanede yoğun bakım ve küvez yok o sebepten dolayı da doktor oldukça temkinli ve ilgili ilerliyor. Bebeğin durumunu sıkı takip ediyor ve 39 haftadan önce kesinlikle sezeryan tarihi vermiyor. Bende sezeryan olacağım ilk oğlumu özelde doğum yaptım ikinciye Emrah beyde doğum yapacağım. Şuan 32 haftalığım 39 dan önce almıcam dedi. Odalar makul büyüklükte benim yakınlarımın ikisi de tek başlarına yattılar onlardan başka doğum yapan yoktu. Orası biraz şans işi yani ama zaten en fazla iki kişi kalıyor odalarda. Bebeği de biz yakınımın doğumuna gittiğimizde doğar doğmaz getirmişlerdi anneden önce bebek geldi odaya. Aynı özelde olduğu gibi ilerliyor tüm süreç yani. Gözümle gördüğüm şahit olduğum için bende orayı tercih ettim. Siz kaç haftalıksınız
Nuraydiyebiri annevebebek çok teşekkür ederim aklıma takılan ne varsa yazmışsınız. Ben 12 haftalığım daha doğuma var ama şimdiden kafamda doktor netleşsin istiyorum. Benim de ilk gebelik özelde oldu. Riskli bir gebeliktş ve sezaryen doğum olmuştu. Şimdi yine öyle bir şey olmasın diye dua ediyorum açıkçası. Emrah beye 1 kez gittim ama enerjisi çok güzeldi. Yopunbir gün olmasına rağmen çok güleryüzlüydü.
annevebebek Nuraydiyebiri Bunu belki başka devlet doktorları yapmaz ama çok kötü hasta oldum Emrah beye gidip acile gitsem serum takarlar mı iyileşemiyorum çok kötüyüm dedim, acile gidip oralarda perişan olma yarın sabah gel ben sana yatış veriyim günü birlik bi kaç saat yatarsın serumunu ben takarım takviye yaparım akşama bişeyin kalmaz sen başka yere gitme buraya gel yanıma dedi ertesi gün dediği gibi oraya gittim yatırdı bir kaç saat boyunca serum takılı uyudum uyandığımda çok çok iyiydim ve ertesi gün iyileştim. Yani gebelikte ağır grip olup da napacagını bilemiyorsan direk Emrah beye git Allah bin kere razı olsun ondan….
-tubssss3 Nevvar Salih’te doğum yapan arkadaşlar sezeryan doğumda kaç gün kalınıyor hastanede cevap yazarsanız sevinirim
sherife45 merhaba güncel doğum yapan bilgi verebilir mi ? odalar nasıl güvenlik var mı yeni doğum odalarında anne bebek ne zaman geçiyor odaya aynı zamanda mı yoksa bebek erken mi gidiyor ziyaretçi kabul ediliyor mu