Babymom07 Bebişim ne güzel hareket ediyor böyle sert bir şekilde diyorum hemen bunu çekmeliyim açıyorum karnımı kamerayı da açıyorum bekle bekle bekle hareketi kesiyor doğru düzgün yakalayamadım hiç 🥲
Ballilokuum Babymom07 benimkide oyle anliyo sanki bide babasi elini karnima koyunca hareketini kesiyo elini kaldirmasini bekliyo
Dilek_04 Babymom07 Anlatıklarınız tam olarak ben 😂 bebeğim kendine güzel güzel hareket ediyor kamerayı karnıma koyunca hemen duruyor küçük bey sanki anlıyor gibi her seferinde öyle oluyor 😂
ozgeerkan73 Babymom07 bizde öyleyiz tam cekicem duruyor 1 kere anca hareket ediyor oda ederse tabi , eşim dokununca hareketi kesiyordu şimdi alıştı galiba durmuyor arada bi duruyor Ama video ya bi türlü çekemedim anı kalsin diyorum ama çekemiyorum 😃
Babymom07 Ballilokuum ayy aynen ya bugün ilk defa baya hissetti eşim şükür hareket edince bakıyoruz ikimizde duruveriyor 😄
Babymom07 Cerla ben bunu da denedim o zamanda kesti hareketi ya bir eşim kızıyor tabi yapma çocuğa bir şey olur diye 😂
eceagnes Babymom07 benim kız de öyle babasının sesini duysun elini karnıma koysun anında kesiyor hareketi 😂
Cerla Babymom07 yok yok merak etme bişi olmuyor zaten saatlerce tutmuyorsun bide çocuk belli haftadan sonra gündüz gece ayrımı yapmaya başlıyor o yüzden ışığa tepki veriyor ben sabit tutmuyordum göbeğimi üstünde gezdiriyordum
ozgeerkan73 Babymom07 38+6 olduk biz hareketli olduğu doğru ama yine çekilmiyor 😄 çekmeye çalıştığım zaman duruyor yada çok nadir hareket ediyor
Ebrulib Babymom07 benim de öyle çok aşırı hareketli erkek bebeğim dediğin gibi diyorum tam kameraya çekeyim anı kalsın hemen duruyor küçük adam hiç yakalayamadım 🙈