Phtc Kızlar bebek için gardolap alıcam, tavsiye ettiğiniz bir marka model var mı kullanışlı bir şey olsun istiyorum
Bo25 Phtc küçük büyük bseymi bakıyorsun fiyatı nekadar olsun..ben küçük alicam iki kapılı ikeadan birde sifonyer..
dunyam3105 Phtc çilekten aldım ben 2kapılı mocha serisinin güzel duruyo bi tarafı mesela komple raf şeklinde
Deryakaya1802 Phtc çilekten mocha serisinin dolabı güzel 👍 kullanışlı da. Biz 3 kapılı aldık büyüdüğünde sen kullansın diye. Baya güzel 😊
Phtc Çok büyük olmaz bana, hangi modele baktın ikeadan, bir de şifonyer daha mı kullanışlı olur acaba?
dunyam3105 aysecakir kız içinde olur bence ya daha cinsiyeti belli değil mecbur kız olursa da kullancak 😊
Deryakaya1802 aysecakir 😂😂 ben beyaz olanları beğenmemiştim çok sıradan gelmişti.Bu seri daha güzel duruyo 😘 Sanırım tercih edeni de çokmuş, ama en güzel seri kabul edelim 😍
aysecakir dunyam3105 tabii ki genelde kız anneleri beyaz tercih ediyor🤗 gerçi Benim kızım olsaydı yine mocha seçerdim herhalde 😁 siz de mocha diyince herhalde erkek dedim 🙈 ama dediğiniz gibi ileride kızım olursa o da aynı beşiği dolabı kullanıcak 😊 hiç takılmam böyle şeylere ☺️
dunyam3105 aysecakir aynen bende takılmıyorum bu 2.hamileliğim ilki erkekti herşeyi hazırdı kısmet olmadı ama baktığımda aldıklarım hep uniseks. 2 tane erkek takımı almışm sadece 🙂
aysecakir dunyam3105 Rabbim yavrunuza hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah..🙏🏻 Bence de ben de diyorum evde misafir yokken giydirilir 😁
AysegulAloluAcikgoz Phtc https://www.vivense.com/ella-4-kapakli-2-cekmeceli-aynasiz-dolap-modeli.html Benim oğlum olacak nasipse canim bu dolabı aldık Ben sectim abim hediye aldı sağolsun.
Tubagrnc Phtc ben ikeanın çocuk bölümünden aldım bi iki kapaklı bide ful çekmeceli olan yaklaşık 5 ay önce 1800 liraya geldi memnunum
dunyam3105 aysecakir siz de hayırlısıyla inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınz 😊 aynen kimse yokken 😂 kız olursa papyonluların papyonunu sökücem 😁
Tubagrnc Phtc https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/dolaplar-ve-sifonyerler/gardiroplar/39276130/stuvafritids-cocuk-gardirobu.aspx Bunu aldım ama çekmece dizaynı farklı üç büyük iki küçük çekmece üstüde kapaklı askılı istediğiniz gibi dizayn edebiliyosunuz zaten ikea da ergenliğine kadar kullanır bence bunu 😅
aysecakir Deryakaya1802 😂😂 ben de en çok mocha serisini beğendim açıkcası 🙈 ve kahverengi her rengi yumuşatan bir renk olduğu için her odaya yakışıyor 😍
Deryakaya1802 aysecakir kesinlikle çok şık duruyo bi de. İçimi ısıtıyo her baktığımda 😀 Her renge uyum sağlıyo dediğin gibi 😍
aysecakir Deryakaya1802 Rabbim inşallah yerlerini doldursun 🙏🏻 💙Siz uyku setini falan aldınız mı ? Ben gerek duymadım açıkcası 🙄
aysecakir svmeybgl bayb coton pek hatırlayamadım ama bir şey olmazdı ya Eğer çok beğendiyseniz içinizde kalmasaydı, ablanız sonuçta başkasınınkiyle aynı olsaydı belki ben de istemezdim ama abla olunca farketmiyor ☺️😁