Aslananne arslansedaa ilk bebegimdede de dalin sivi deterjan ve yumuşaticisi kullandim ikinci bebegimdede dalin kullancam insaAllah benim oglun alerjik ve cok hassas yapiya sahip hicbir sıkıntida yasamadim çok şukur tavsiye ederim
Sukella Ysn dalan ürünlerini yeni keşfettim ben de granul sabunuda süper Duş jelleri de sls paraben vs yok. Hem de yerli üretim gerçekten çok sevindim keşfettiğime
arslansedaa Vasfiye ben unibaby almak istiyorum aslinda ama sivi oldugu icin cabuk biter gibi geliyor
AnlatmayaGerekYok Kızlar iyi temizliyor öu o bebek deyerjanları. Bazı koyafetlerde illa leke olacak. Özellikle beyaz tulumlar
Ozlemsvr AnlatmayaGerekYok Canım kosla kullan lekelerine önce bir koslayla yıkayabilirsin. Sonra tekrar bebek deterjanı atarsin. Valla ben öyle yapicam.. leke varsa kosla atıp yikicam kışa dereced3 sonra kendi deterjanijni atarım.
Vethekelif Ben annemden ablamdan hep granül sabun iyi diye duydum onu araştırdım Tunceli de de olmadıgından hiçbir şey A101 e dalan gelmişti onu aldım zeytinyağlı iste onaylı falan diye tıkadım çok da memnun kaldım yumuşatıcı iyi değil diyorlar ben kendi çamaşırlarımda bile kullanmıyorum kalıntı yapıyor diye çocuğuma da almadım doğal olarak
AnlatmayaGerekYok Vethekelif iyi temizliyor mu o sabunlar lekeli kıyafetleri falan. Direkt onla öı yıkıyorsunuz makinede yoksa başka bi işlem yapıyomusunuz. Ben daha doğurmadım da düşünüyorum beyazları falan nasıl temizlerim? Çamaşır suyuna basmak geliyor içimden 😁
Vethekelif arslansedaa bilmiyorum ama ben beğendim dalan olmasa da diğer markaların alabilirsin hacı Şakir var duru var benim burada alternatifim olmadıgından ondan aldım duymamıştım markayı daha önce
arslansedaa Bfhvcffesra uni baby toz olanı yok o yüzden alamıyorum yoksa bende uni baby istiyorum toz olarak dalin var
erda arslansedaa içeriği açısından uygun olan deterjanlar dalan granül sabun - siveno - mınıories - sodasan -dalan roxy matik - eti matik bor - green clean ınstagramda muhendisinoğlu diye bir kişi var takip ederseniz sabit storylerinde yıldızlar listesi var bebek ile ilgili tüm ürünleri inceliyor doğallığına göre liste oluşturuyor ben bebek bezi incelemesinde primanın listeyi giremediğini ve içeriğini gördükten sonra pahalı olan şeylerle nasıl gözümüzü boyayıp bizi kazıkladıklarını anladım takip etmenizi tavsiye ederim.