Kumrunun-annesi @Kardelen19 hayırlı olsun canım ikiz bebekler zorluyor mu seni nasıl ilerliyor benim 6 haftalık ikiz karnım çok şişiyor ve ağrıyo kasıklarım aynı şekilde
Kardelen19 Kumrunun-annesi seninde hayırlı olsun inşallah sağlıkla vaktinde kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı Evet çok zorluyor 1 gün sonra 24.haftya giricem ama sanırsın 8.9 aylık birde sıcaklar off 12 kilo aldım bu süreçte oturtup kalktikca kasıklarım ağrıyor kuyruk sokumu ağrısı başladı çok zorluyor çok ayakta kalsam bel ağrısı 😂 ne ararsan var ama benim yaş 43 bununda etkisi var tabi
Ayshe-h İki kere doktora gittim birine göre 9+4 son gittiğime göre 10+1. 24 haziran için randevu aldım bakalım hangisi
Curious Esra23sadi bende 4+5 ve bende 3 haftalıkken öğrendim, aynen zaman asla geçmiyor, bir an önce 5 ay olsun en azından istiyorum ki tam sağlık kontrollerini tamamlamış ve içim rahat etsin istiyorum 🙏🏼💫
elfkrmn01 Sbhakcnn 39+6 😰 bana 139 hafta gibi geliyor sıcaklardan mahvoldumm 😩 kızçemde de hiçbir hareket yok 😭