Pasaogluyesim Kızlar 10 haftalık hamileyim , sol tarafımda hep ağrı oluyordu bugün doktor 3 cm kist olduğunu söyledi 12 haftaya kadar geçebilir dedi başına gelen varmı
_ozlmm Pasaogluyesim Benim de kistim var 27 mm dedi küçük bir kist ve zararsız iyi huylu dedi doktorum 12.haftaya kadar kaybolur dedi ama kaybolmadı da büyümedi de 20.haftada detaylıya girdiğim de 18mm çıktı galiba doğuma kadar yok olucak detaylıda bakan doktora sorduğum da o da iyi huylu ve zararsız kese itiyor zaten yok olur dedi
Selma-bttl Pasaogluyesim benimde iki tane vardı sağda mı solda mı ne rahim büyüdükçe arkada kaldı dedi görünmüyor dedigitti mı dururyormu bilmiyorum ama normal bı durum yanı
Ececann Benim hem kistim vardı hemde polikistik over sendromu ile hamile kaldım. Hamilelik sürecinde de büyüyüp kücülebiliyor kistler eğer kötü huylu değilse korkmana gerek yok Bi sıkıntı yaratmaz ☺️
Ececann Pasaogluyesim hamile kalmadan önce zaten polikistiğim var hemde kistim var diye cok ağrılarım oluyodu tabii. Suan 34 haftalık hamileyim hamilelik sürecim boyunca kasık ağrılarım oldu ama dayanılmaz sekılde değil bebis büyüdükcede geçti zaten hic korkma ☺️
GoncaArslan48 Sağda 5 cm belki daha büyük bir tane vardı zamanla kaybolacak dedi şuan kaybolmak üzere 1 2 cm kaldı korkmayın lütfen bunlar hep geçici 🧡
Fundaaaaa Pasaogluyesim dayımın eşinde vardı çoğusu doğumda patlıyor gidiyor demişti doktoru öyle de olmuş doğumda kistide patlamış şuan sorunu yok
Pasaogluyesim Fundaaaaa inşallah banada 12 . Haftaya kadar kaybolur kaybolmazsa doğumda alırız dedi ama sıkıntı ağrı olması