tgbmerve Bhrdgan valla nezamndir var hatırlamıyorum 37+0 im bugün ama bahadır var bende , Dr normal demisti
YeniGelinMeselesi Bhrdgan çok normal bebiş artık gelmeye çalışıyor ben 35 e girdiğim günden beri her gün hiç geçmeyen o ağrıyı yaşıyorum yatakta dönerken dahi can çekişiyormuş gibiyim doktorun dediğine göre bebek kafasını iyice dayamış kanala baskı yapıyor ben dedin doktora sanki bacak aramdan ortadan ikiye bölünüyor gibi hissediyorum deidm e bölünüceksin ki doğurasın dedi doktor 🤣
Bhrdgan tgbmerve ya ben bu haftaya kadr yasamadıgım için tuhaf oldum neyseki nerdeyse herkes yasamış sadece haftalar farklı bünye meselesi sanırım
kubranurleo 16.haftadan beri yaşıyorum şu an 28 haftalığım. Doktor normal dedi. İki farklı doktora sordum hatta ikisi de normal dedi.
YeniGelinMeselesi Bhrdgan benimkide yan duruştu hep 31de baş aşağı döndü işte kendi kendine sağolsun😂🫠
buseyusuf27 Bhrdgan vala 29da basladı bnm suan 33deyım ne yatabılyorm ne kalkablıyorum ama gunduz bsy yok gece yatarken baslıyor magnezyum ıcyorm ama nafıle ters oldugu ıcın bebıs dıyolar ama blmyorm 😒
Bhrdgan Sinemyiss sizinde baslamış o zman herkesde oluyor ama haftalar farklı sanırım kiminin daha erken kiminn gec
Selma2412- Bhrdgan haftalarca çektim sadece çatı degıl benim iki bacak arası kenarlarındaki kemikler de çok şiddetli ağrıyordu gece sağa sola donemiyordum ağrısından sesler gelirdi kırt kurt diye doğuma kadar sürdü benim
Bhrdgan Selma2412- bendende ses geliyor saga sola dönerken kütürdüyorum bi ara kalçam komple agrıyordu ama o gecti cok şükür