Zeynepdnc11 Kızlar bir doktora gidiyorum ama oyalıyor ve ilgilenmiyor gibi hissediyorum 16. Haftadayız sürekli gözükmüyor diyor cinsiyet için çoğu arkadaş benden 4 hafta önce öğrendi sanırım işin ehli biri değil memnun kaldığınız biri var mı ?
cakiripekkk Zeynepdnc11 medikal park Kemal Varhan 3 sene önce oğlumu orda doğum yaptım yılların doktoru ve elindeki usg cihazı çok iyi detaylı usg gibi her seferinde bakar
Semyil Zeynepdnc11 canım dünya hastanesinde hasine hanım var çok tatlı çok sevecen ve bilgili bir doktor. Herşeyi a dan z ye inceliyor ben çok memnundum. Her anlamda rahatlatıyor
Mercan_72 Zeynepdnc11 araştırmada cengiz yeşil başa gidiyom 12haftalıkken cinsiyeti söyledi. Değişmedi canım. Ama senin kesen erkek kesesi gibi. 🥰😀
Kdg Zeynepdnc11 dünya hastanesi çağlar beye gidiyorum simdilik memnunum ama yine dünya hastanesi hasine hanimi da cok iyi diye duydum bende kararsiz kalmıştım
Busrarda_23 Bende bekleyeyim burda bende Batman’da yaşıyorum yeni geldim buraya doktorlar hakkında hiç bir bilgim yok
Busrarda_23 Eğitim araştırmaya gittim önce sonra Dünya hastanesi Hasine hanıma gittim ben siz hangisine gittiniz
Mizginnnmehmet 3 ay önce sezeryan doğum yaptım yaşam hastanesi güneş hocanın yanında çok memnun kaldım
Zeynepdnc11 Semyil yaaaa hiç duymamıştım Emir’e hanım dediler ona da bir bakayım çok teşekkür ediyorum
Semyil Zeynepdnc11 özel batman hastanesinde ümmü gülsüm uçar var asla asla önermiyorum. Bir insan doktor olup ancak bu kadar bilinçsiz kalabilir. Geç döllenmeyle oluşan bebeğimin kalbi 6 haftalıkken atmadığı için kürtaj yapmak istedi ve alaycı bir tavırla konuştu iyiki başka doktora gittim hemen bir hafta sonrada bebeğimin kalp atışını duydum
Cosimaniehaus Zeynepdnc11 benim arkadaşım geçen sene yaşam hastanesi güneş uzundu sanki soyadı. O doktora gidiyordu doğumunu da yaptırdı ve memnun kaldı. Suni sancı ile normal doğum yaptı 4kg doğdu bebeği. Yani hep çok memnun olduğunu söyledi. Doğumunu çok kolay bir şeymiş gibi anlatır hep:) Tayinim çıkmasa ben de o doktora gitmeyi düşünüyordum. Olumsuz yorumları falan da vardı internette ekonomik durumdan başka hastaneye geçmiş hastalarını yarı yolda bırakmış vs diye.
Mucize-1 Zeynepdnc11 ben değil gorumum gitti batmanda 3 düşüğü olmasına rağmen kimse bisey demedi o doktora gitti gittiği zaman hemen sıkıntısini bildi öneririm kemal coskun