Nurnisanur Kızlar genelde çok fazla iş yapmiyorum rutin işleri bile tam yapamıyorum bazen ama arada misafir olunca yemek yapınca ayakta çok kalınca falan aşırı yoruluyorum belki de vücudum yatmaya alıştı diye öyle sizde durumlar nasıl (27. Hafta)
Ummuarbc Nurnisanur bende öyleyim canım birde saciklar çok fazla olduğu için biraz fazla ayakta kalsam kötü oluyorum dediğin gibi misafir geleck olunca daha da zor oluyor dün mesela temizlik yemek yaptım misafirler için aksamina çok belim ağrıdı yatağa kendimi zor attim
Ysmnpmk Nurnisanur bende aynıyım haftanın önemi yok sanırım 15 haftaligim veayni durumdayim azcık iş yapayım biraz yorulayim hemen belim sancilaniyor ve karnım ağrıyor hemen yatıyorum 😕
Dilek_04 Nurnisanur Bende öyleyim iş yapsam hemen yoruluyorum dinlene dinlene işlerimi yapıyorum sizde öyle yapabilirsiniz fazla yormayın kendinizi
Tugces27 Bende öyleyim o haftalardan beri şimdi 34. Haftadayım azıcık fazla iş yapayım bayılacam gibi oluyor
Bendiyebiri_ Nurnisanur bazen hiç bişey yapmayıp uyku bastiriyo bugün anneme gittim bulaşık yikiyacam sözde tabii bı tansiyonum dustu bı uyku. Bastırdı oğlum bı kenarda ben bı kenarda o şekil kalakaldım
Bernuska Vucuduna enerji verecek şeyler tüket muz,ceviz,badem,fındık gibi. Ben 39+3 teyim sanki hiç hamile değilmişim gibi hala cam silip temizlik yapıyorum. 2 gün önce koltukları sildim :) motivasyonunu modunu yüksek tut
Nurnisanur Bernuska tüketiyorum onlardan ama insan hergünde tüketemiyor normal olarak . Ah koltuklari silmeyi bende istiyorum ama bu gidişle ben değil nasipse annem silecek
Seldahilal Nurnisanur off benim fena zaten şuan 35+6 bı iş yapayim kendime gelemiyorum bel ağrısından şuan heran dogurum hissi olduğu için hergun ev temizliği yapıyorum🤭😂
Yzgl 32 haftalık olduk ben 5 tane halı yıkadım camlarimi sildim duvarlarimi sildim evimi temizledim ve iki gündür ağrıdan kivraniyorum ben çok aşırı yordum kendimi bel kasik vajina ağrısı heran doguracam gibi his var resmen
Yzgl Nurnisanur çok şükür hareketlerinde bı sorun yok ama mecburdum yikamaya göndermek istemiyorum kirli ve kötü geliyo ne yazıkki içim rahatlamazdi yine yikardim bende mecbur yıkadım evide dipten yapınca ister istemez ağrılar oluştu şuan iyiyim ama çok şükür Rabb’im sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH yavrularımızı 🤗
chrysanthemum Ayynen ben de ya bu zamana kadar ful iş yaptım gezdim tozdum neler yaptım. 26dan beri 1 iş yapıp 5 saat oturuyorum bir yemek yapıyorum yoruluyorum baya bi. Hiç böyle olcagımı sanmazdım bı de herkese cok nazlılar dıyodum valla ahahha😅😅
Teacherblue Nurnisanur ben bugun sıcaktan neredeyse tüm gün uzandım. Aşırı halsizlik oldu. Bebişte hareketli durmuyor maşallah 🤗. Bu arada ben de 27.hafta
Teacherblue Nurnisanur doktorum prenses gibi olacaksın demişti eşim çok şaşırdı duyunca hatta. Yavaş yavaş iş yapıp dinleniyorum yatıyorum geri kalkıyorum. Devam ediyorum. ( gebeliğim riskli bu arada)