merimiri Kızlar bugün bacaklarım özellikle alt kısımlar ve ayaklarımın altı ağrıyor resmen sizde durumlar nasıl bunları yaşıyor musunuz 🤷🏻♀️
Sinemm65 merimiri 32. Haftamdayım bu hafta başladı ayaklarımın altı acımaya. Uzun süre ayakta durduğumda daha çok acıyor. Ayaklarımız taşıyamıyor sanırım artık 🥹 pelvik ağrılarınız başladı mı peki? Vajinanızda ki kemikler yani?
glsahbaydemir merimiri 1 haftadır benimde ayak tabanlarım ağrıyor niye öyle oluyor anlamıyorum. Yarım saat iş yapıp dinleniyorum devamlı.
miavega merimiri özellikle sabahları uyanıp ayağa kalktığımda ilk 1-2 dakika ayaklarım dehşet acıyor 🥹 31.haftadayım
merimiri Sinemm65 yok cnm onu daha hissetmedim ayakta çok durunca ayaklarımın altı bide belim ağrıyor uzanıyorum dinleniyorum ama galiba ayaklarım şişmiş ayakkabı giyilmez artık 😂😂
Sinemm65 Sinemm65 yaa 30 dan sonra sanırım en zoru pelvik ağrısı. Gece uyurken sağa sola dönemiyorum. Hiç uyuyamıyorum artık😭
merimiri glsahbaydemir al benden de o kadar yemek yaparken en çok duruyorum o zaman baya hissediyorum tabanını
miavega merimiri amin canım ama senin haftalarında da hafiften başlamıştı benim de. Bir şekil geçiyor inan. Magnezyum kullandığım zamanlarda daha az ağrım oluyor, doktoruna danışabilirsin
merimiri miavega çok ilaç kullanamıyorum malesef direk Karaciğer değerlerim oynuyor bu sefer kesmek zorunda kalıyoruz 🙏🏽 sabır edicemm çocuk sağlıklı olsun da başka bi şey istemiyorum
Esim Sinemm65 benim de alt sol kemiğim çok ağrıyor, sol bacağımı yataktan bile indiremiyorum neden oluyormuş ki acaba bu, tek taraflı bide bende
Sinemm65 Esim doktora sordum ben bugün normal bu haftalarda dedi. Bebekte kafası ağaşıda doğum pozisyonu aldığı için baskı yapar dedi. Dopum için pelvik kemikleriniz ayrılmaya başlıyor çok normal dedi.