Beautifulmom21 Kızlar 16 haftalık hamileyim göğsümden 1-2 damla şeklinde şeffaf sıvı geliyor bende tişörtüm ıslanınca farkettim başınıza geldimi korkuyorum bişi olur diye kontrolümede daha var nolurrr yardım edin 🥺🥺
Aleyna_01 Beautifulmom21 çok normal canım sütün olucak demekki önce şeffaf gelir bendede gelmişti hatta sonra yani ilerleyen haftalarda sarı gelir iç çamaşırımı çıkartmaya sıcağa falan hiç gelmiyor hemen akıyor 40 hafta oldu hala gelir yani ama haftan küçük sıkma sakın
Emos42 Beautifulmom21 16. Haftada sağ göğüsumden geldi galiba benimde ben terledim sandım ama eminde olamadım bir daha gelmedi ama şuan 17+5 haftalık
Beautifulmom21 Aerithma Ay gerçekten mi çok şükür biraz rahatladım Allah razı olsun çok korktum googleda hep son aylarda gelmeye başlıyormuş oyuzden tedirgin oldum 🙏🏻😔
Beautifulmom21 Aleyna_01 Yok yok kesinlikle sıkmıyorum ellemiyorum bile çok hassas göğüslerim durup dururken akmış tişörtten farkettim zaten yoksa yine anlamazdım 😅
Aleyna_01 Beautifulmom21 ahahahha maşallah serbest bırakmaya gelmiyor zaten hemen akıyor iç çamaşırın dışına bile çıkıyor yani her türlü bende şaşırmıştım ilk annem kimseye deme nazar değer demişti
Beautifulmom21 Aleyna_01 Ayy doğrudur valla nazara inanırım Rabbim hepimizin yavrularını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😍