Seyda-Kenan 12+4 haftalık hamileyim fetal test yaptırdım bende cuma günü öğrenicem cinsiyeti. Çevremdeki hamilelerin hepsinin bebeği kız bu yıl kız senesi
Makbule_ Alparslanyigit19 kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti ilçede devlete gittim 13 haftalık hiç bakmadı bile cinsiyete çok da merak ediyorum şuan eşimde yok bayramdan sonra ilk işimiz özele gidip öğrenmek bilidğim kadarıyla devlet çok geç söylüyor kızımda 13 haftada özelde öğrenmiştim
Berivanturan Momdamom bence kız senesi hamile olan bütün tanıdıklarım arkadaşlarımın kızı olacak inşallah benimde kız olur 🙏❤
iremd-1798 Momdamom genel olarak yeğenim iki arkadaşım hamile erkek bir tek benim kızım olacak erkek senesi diyorlar ama hayırlısı 🥰 Rabbim sağlıkla nasip etsin evlatlarımızı ☺️🌷
emnolgn Momdamom evet erkek senesi, herkesin oğlu oldu 2024 de. Ama seninki 2025 bebeği olacak. Neden kız olmasın,👀
Makbule_ Zeynepmusic bende çok merak ediyorum artık bayramdan sonra açılır açılmaz özele gitcem ilçemizde devlet var tahlillere falan ona gittim ama 16-18 haftalarda söylüyoruz dedi bekleyemem
Meryemayazz Semakeles61 aynen şuan ilk gebeliğim canım 2 sene önce açılmam oldu gebeydim 6 aylık canlı doğum oldu ama malesef yaşamadı bebeğim
Semakeles61 Meryemayazz bende 2020 nin aralık ayında 19 haftalık bebeğimi erken doğumla kaybettim 14. Haftada dikiş atılmıştı ama dikiş dayanmadı doğum başlamıştı