Cimenn1223 MelodyFairy kuzum istersen kan ver kanda cikar yok diyemiyorm var da diyemiyorm hafif bir çizgi belirmiş evet kanla netleştir istersen regline daha var m yoksa geçti mi
myangelson MelodyFairy benim testlere olan inancım kalmadı artık 🤦🏻♀️ bu teste göre pozitif hamilesin çok yeni ama o kadar yalancı pozitif görülüyor ki inanamıyorum artık yani 🥴 inşallah hamileliktirrr🤲🏻🤲🏻🧡🧡
sutlukahve_ Umut vermek istemem ama bende bu şekilde öğrendim hatta kamerada doğru düzgün belli değildi kan verin inşallah vardır ❤️
MelodyFairy Cimenn1223 yani düzenli bir döngüm yok o yüzden şu kadar gecikme var diyemiyorum 36. Gün bugün her ay farklı zamanlarda oluyorum
MelodyFairy myangelson kız yaptım hemen eşimde bakmak istedi oda gördü yani 5 dk olmadan gördük ama bende emin olamıyorum testlere güvenemiyorum🥹
MelodyFairy Lalemmm12 kaset test birde ne bileyim emin de olamıyorum ki testler de son zamanlarda gariplesince
YesimAykut MelodyFairy pembe olması lazım bence adete 4 5 gün varsa pozitif gibi duruyor ama benimki pembeydi
MelodyFairy myangelson eşim illa yarın sabah diyor 😂bu testi de onun zoruyla yaptım Testi yaptığımda baya sıvı tüketip yaptım ve ona rağmen idrar çok koyuydu
myangelson MelodyFairy hamilelik varsa eğer eşinin içine doğmuş olacak 😅 zaten pozitifse testte koyulaşma olur illa