Yasminnnnn Eceninanne Ben şuana kadar öyle bir sorun yaşamadım valla birde yanında olan sekreter benim kuzenim olduğu için avantajim var cuma günü tekrar gidicem bakalım inşallah gelmiştir çalışıyordur
Eceninanne Yasminnnnn bende mesainin acılmasını beklıyrm gitmek ıcın bakalım. Arada lotusa gıdyrm suna seren . Bılmıyrm kime gıdım
Yasminnnnn Eceninanne Evet pazartesi geliyormuş doktor biraz önce instadan paylaşım yapmış kaç haftaliksin
Eceninanne Yasminnnnn 13+2 . En son 8 haftalıkken gittim. 2 hafta once gittim kalabalıktı rahatsızdım bekleyemedım. Doktorda ameliyata gidince gerı dondum
Fatma-Zehra-gunes- Akademia hastanesinde doğum fiyatları nedir acaba sezeryam 20 bin tl diye duydum Mehmet ağar yapmış
cucunns12 Ankrli6 Benimde 7 aylık bi oğluşum var nasıl olacak acaba şimdiden doğuma giderken nasıl olacak doğumdan sonra nasıl olacak kaygıları başladı 🥹
yokusbebek Yimma ya ben de öğretmenim heyet raporu almayı düşünüyorum. doğum yapacağımız hastane vermez mi acaba 🥹
Yimma yokusbebek ben fatma çetin pelite gidiyorum ona sordum hayır vermiyoruz hastane sıkıntı yapıyor dedi. O yüzden şuan henüz 5 aylıkken başka bir hastane ve doktora geçmeyi düşünüyorum ama henüz bir bilgiye ulaşadım. Siz veren biryer öğrenirseniz burdan bana da söyler misiniz
yokusbebek Yimma Tabii, söylerim. Ben de Emre Ekmekçiye gidiyorum. Bir sonraki kontrolümde soracağım. Bir tanıdığımız Urfa’da vermediklerini söylemişti. O da akrabası vasıtasıyla başka şehirden almış.
Asya1212 Eceninanne merhaba renkli ultrason muayene ücretine dahil mi yoksa renkli ultrason için ayrı bir ücret ödüyormusun
cucunns12 Eceninanne ücretleri 1000 tl üzeri diye biliyorum bundan kaç ay öncesi sormuştuk arkadşaım doğum yaptı orada sıkıntılı bir doğumdu ona rağmen çok memnun kalmıştı benim evime çok çok uzak kalıyor hastane yakınımda olmazsa güvende hissedemiyorum ya beş dk içinde hastanede olmalıyım hep öyle kodladım kendimi sanırım🙂↕️🙂↕️🙂↕️
Eceninanne cucunns12 yenı bır hastane . Pek tercih edilmiyor bende güvenemiyorum acıkcası. Urfada gerçekten gzuel diyebılecgımjz bir hastane yok.
cucunns12 Rbiabs güncel fiyatlardan haberim yok maalesef 🥲metrolife Tuna Akçal 20 bin istiyormuş normal doğuma diye duydum umarım yanlış biliyorumdur 🥲Nev biraz daha pahalı oluyor piyasaya göre