Yellowwolf cucunns12 yeni 3.trimestere girdim canım yorucu baya ama inşallah bebeğimi kucağıma alınca unuturum her şeyi..😍
Yasminnnnn cucunns12 28+4 haftalık olduk sıcaklar baya zorluyor hazırlık daha yapmadım Allah kısmet ederse bayramdan sonra baslicam
cucunns12 Yasminnnnn klimasız durduğum bi dakika yok sanırım şimdiden böyleysem ileriyi düşünemiyorum bile😢😢
Svl2109 Zezezeynep Kadir yamana gidiyordum bu ay son kez gittim MetroLife de Veysel hoca var ona devam etmek istiyorum
Eceninanne Yasminnnnn bende ebru hocaya gıdyrm ama bu aralar memnun değilim ya . Sanki devlet hastanesi içeriye 3 hasta alıyor hasta yakınlarıda gelıyor oda doluyor . Cok rahatsız oldum eyyubıye gıbı olmus cok sacma. Paramızla rezil oluyrz valla.
Ankrli6 36+6 dayım haftaya persembe ikinci sezaryenim olacak stres , korku her şey var . Sıcaklardan nefes alınmıyor artık 🙈
Ankrli6 Pnarozcan Academia Fatma Çetin pelitte olacağım Alalh nasip ederse canım yok 38 haftalık oluyorum 38+4 gibi alacaktı ben sıcağa dayanamıyorum artık dedim ve tayinimiz çıktı 38 de alirmisiniz dedim alırım dedi canım ☺️