Gzmmhmmd annem babam ağlar dayanamaz diyorsun da eşin senden ayrılsa sen ağlamazmısın yada eşin seni kaybetse üzülmezmi? Evlilik bi engel çıkmazsa ömür boyu sürecek birşey en basiti gece ateşin çıksa annen değil yanında ilk olan artık eşin seni annenden babandan önce o götürecek hastaneye evde başın dönecek aman dur otur dinlen diyen ilk kişi o olacak annen baban belki bunları duymayacak Bile evlilik artık böyle birşey tabi Allah hayırlı eşlerle karşılaştırsın. Allah korusun annelerimiz babalarımız belkide bi müddet sonra olmayacaklar ozaman mecbur alışacaksın bence eşine şimdiden bi şans ver değer ver dene oda ikiniz için en iyisini istiyordur çabalıyordur. Ha buarada lafım sana değil yanlış anlama sen ikilemde kalmış çözüm arayan birisin ama şu annem babam olmada asla olmaz ben hayatta bırakıp gidemem çok zor çok kötü diyenleri anlayamıyorum neden evlendiler evlenmeyin ozaman aile olmayı öğrenin anneniz babanız evlenmiş çoluğu çocuğu olmuş aile kurmuş siz ise YOk onlarsız olmaz diyorsunuz elin oğlunu sürükleyip durmayın ayrım yapmayı öğrenin eviniz eşiniz paranız pulunuz ayrı önceliğiniz artık eşiniz ve cocuklarınız. Nasıl anneniz ve babanız için öncelik sizseniz sizin İçinde kendi aileniz olmalı. Kız zaten zor durumda dahada kötü şeyler söyleyip içini karartmayın. Ha bu arada anne baba sevmek özlemek saygı duymak ayrı birşey evlendiniz die ananızı babanızı bırakın gidin demiyorum artık büyüdünüz sizde yuva kuruyorsunuz sınırlarınızı bilin sadece.