Esmercan Merhaba kızlar 3,5 aylık hamileyim çok su tüketiyorum 3 lt yi geçiyor bazen zararı var mı bu konu hakkında bilgisi olan var mı
myavocado Esmercan çok değil ideal olanı yapıyorsunuz ☺️ önerilen en az 2,5-3 lt zaten çoğumuz o şekilde içiyoruz.
gayesblog Esmercan BT- Melisaaltnblk myavocado Çok su tüketimi amniyotik sıvı fazlalığına yol açar mı bu konuda bilginiz var mı acaba ? Bu kesede sıvı fazlalığı neden oluyor ?
Esmercan Lalemmm12 azracan20 Lykiav Berivan2115 myavocado BT- gayesblog Tutaste_ Bende araştırdım da su zehirlenmesi yaşanabiliyormuş 3lt sonra o yüzden korktum bende inşallah su içemeyen de içer teşekkür ederim 🙏 😍 azracan20 gayesblog
azracan20 gayesblog su içmenin bebeğin suyu ile ilgisi yok canım 🤷🏼♀️ benim bi komşum su hiç içmediği halde o kadar çok suyu vardı ki günlerce suyu geldi doğumdan önce ikinci doğumunda da o kadar çok su içmiş ona rağmen bebeğinin suyu azmış doktor öyle demiş
Berivan2115 Sürekli tuvalete çıkılıyo zaten o su fazlalığı öyle gidiyo hiç korkma bence 4 lt ye kadar da normal 😂
Lalemmm12 Esmercan hayır aksine iyi bende çok içtiğim için hemşire neden çok içiyorsun diye sormuştu 😂 napim ama içiyorum 10 saniye sonra ağzım kuruyor bu yüzden çok şükür kazasız belasız sonuna geldim gebeliğin 🥹 enfeksiyon riskim hiç olmadı
Alparslanmom__ Esmercan bnde okadar içiyorum havalar sıcak normal susamamiz hamile olarak icmezsem sanki benm boğazım kuruyor ama her dakika tuvalettym tabi😂
Lalemmm12 Esmercan kız hayır ne zehirlenmesi intte bakma sen bebek içinde çok iyi 👍🏻 enfeksiyon riskim hiç olmadı benim çok şükür
myavocado Esmercan duymuştum ben de su zehirlenmesi diye bir durum ama sanırım o biraz daha 5-6lt filan içince belki olabilir
Berraymom Esmercan bende 18.haftada doktorum su fazla iç suyun azalmasın demsiiti..dün detaylı ultrasyon da doktorum dedi suyun fazla harbuki günde 1ltden fazla içemiyorum anlamadım her ikis doktor da perinatoloji özel klinik.artk içsem icmesem korku sardı beni