Zynpsr1 yaa inanın ben bazen şunu da düşünüyorum sancı cekeydim ne bileyim bebek gelmrseydi ters birşey olup da zorunlu sezaryenr alinsaydik belki bu kadar ağır kötü olmazdım psikolojik olarak. Ama düşünün mutlusunuz bekliyorsunuz kontrole gidiyorsun ebe bakiyot açıklık var uyarıyor bugün yarın doğum olur diyor mutluluktan uçuyorsunm 5 dk sonra gidiyorsun doktor diyor ameliyata alalım. Neye uhradigimi şaştım yaaa kendimi yiyip bitirdim aklım nerdeydi eşime kızıyorum niye kabul ettik diye. İstemiyoruz deseydik, ben çok korkuyorum zaten vrya suni sancı verseydi fitil bir sürü seçenek varmış ben bunları bu süreçte öğreniyorum tabi. Veya hersyei geçtim bebek hareketleri suyum hepsi iyi başka doktora gideydim başka hastaneye develte gideydim normal dogurrudum ben de böyle kötü olamzdim bebeğimle dahaniyi ilgilenirdim bu ağrılarda yatmazdim. Evimde olurdum şimdi işimi gücümü aileme bakardim. Bunlar beni mahvetti gecmiyorm hakkımı asla helal etmiyorum o doktora ama iş işten geçti bu yaşadığım süreç nasıl geçecek bilmiyorum 😭😞