Neslihankrhmt Diyet ile ve yürüyüş ile kontrol altına alan varmı kızlara birkaç gündür başladım henüz 25 haftalık hamileyim stres oluyorum 😞 inşaallah bir an önce düzene girer doktorum diyete uy 1 hafta sonra aç tok ölç dedi inşallah işe yarar 1 lokma dahi fazla yemiyorum
annesininballisi Neslihankrhmt 11 haftalıktan beri diyetle sekeri kontrol altında tutuyorum. İlk zamanlar her yediğim yemekte ölçerek başladım ne yersem yükselir ne yersem yükselmez seklinde ilerledik aşırıya kaçmadan sürekli ölçüm yaparak gittim. Daha sonra listemi kendime göre ayarladım ve suan cok sükür kontrol altına aldım. 26+6dayız. Tek sıkıntımız bebeğimin kilosu 😔 2 hafta önde gidiyor.
gmz10 Bana da diyet verdi doktor, bir hafta da ölçüm yaptım. Değerlerim iyi çıktı, listeyi değiştirecekti diyetisyen onu bekliyorum. Ama dikkat ederek devam edeceğim artık
gmz10 Neslihankrhmt yüklemede ilk saat 186 çıktı ikinci saat iyiydi. Ölçümlerde de 110 civarı çıktı ilk saat tokluk
Neslihankrhmt annesininballisi sağlıkla kucağımiza alırız inşallah insüline gerek kalmadı o zaman sizin