Mrv7562 Merhaba hamiş anneler ben doktorumdan memnun değilim yani memnundum aslında en son ki davranışını beğenmedim değiştirmek istiyorum 20. Ci haftadayım belirli haftadan sonra değiştrimilyor doktor diyorlar sizce başka bir hastaneye gitsem kabul eder mi ?
iremd-1798 Mrv7562 net bir doktorum yoktu taa ki 34. Haftaya kadar. Valla işimden iznime göre hangi doktor varsa ona randevu alıp gidiyordum bir tanesi ben bu seferlik bakayım kendi doktoruna git dedi sonra hiç gitmediğim doktora gittim o doktor da dilersen benle devam et dedi valla çok memnun oldum doğuma az kaldı 35+4 teyim 34 de beni kabul eden doktor ile yoluma devam edeceğim 🥹🥹 bence değiştirebilirsiniz ben sorun olacağını sanmıyorum ama hastane ve doktor katı ise izin verilmeyebilir
_ozlmm Mrv7562 Eder bence ya neden etmesin ki benim haberim bile yoktu böyle bir şeyden bende 23.haftadayım doktorumdan memnunum ama özel kliniği olduğu için doğum iki katına çıkıyor bende bu yüzden başka doktora gideceğim bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum
Sinemm65 Mrv7562 valla canım 29. Hafta da doktor değiştirdim. Korkarak gittim ama güleryüzle karşıladı beni çok memnunum şu an doktorumdan. Ben özele gidiyorum. Devlet özel farkeder mi bilemiyorum ama kabul eder hepsi diye düşünüyorum
metemom_ Mrv7562 kabul etmezlerse evde doğurmak zorunda kalırım doğumuma 4 hafta kala gideceğim annemlerin yaşadığı şehre 😂mecbur kabul edecekler canım
Muallime-fmo Merhaba ben değiştirdim ama aynı hastane içinde. Hatta diğer doktora da neden ona geçtiğimi, eski doktorumdan neden memnun olmadığımı, beklentilerimi anlattım. Şimdi çok memnunum. 16. Haftada değiştirmiştim.
Kontes001 Haftadayım. Hep aynı doktora gittim. Dün gittiğimde hamilelikti demi dedi 😀 hatırlamıyorlar bile. Kabul etmeme lüksleri de olmamalı. Ben 30 dan sonra başka şehire gideceğim kabul edemem diyemez
Mrv7562 Kontes001 bence de dememeli ben memnundum aslında sonra bir üslup sorunu farkettirm o yüzden artık istemiyorum