Cilemkarasu Mustafaemine evet çok yakın arkadaşım uzun süredir çocuğu olmadı sonunda tüp bebekle oğluna kavuştu normal doğum yapmıştı . Oğlu bir yaşındayken tekrar hamile olduğunu öğrendi oda çok şaşırmıştı şimdi birtane de kızı var ❣️
annesinin_kelebekleri Mustafaemine evet var benim arkadaşım ilk çocuğu tüp bebek, amh değeri çok düşük 0.45 sanırım şuan kendiliğinden hamile 31 haftalik
dilaraulusoy Mustafaemine canımm rahmimde sorun vardı 3,5 sene olmadı sonra o sorunu çözdük histereskopi oldum transfer oldum tuttu, sonra oğlum 2 yaşına geldiğinde tekrar hamile kaldım Şuan 2 aylık bebek kontrollerime gidiyorum
Mucizee80 Mustafaemine ben varım 3.5 yıldan sonra tüp bebekle evlat sahibi oldum onun üzerine iki kere gebe kaldım sağlıklı ilerlemedi mays 18 dede düşük yaptım dün test yaptım öylesine çok çok silik çıktı yarın tekrarlayacm inşallah vardır betam sıfırlanmıstı o yüzden Umut var
Mzzz Ben ilki tüp Bebek ikinci normal oldu böyle hikaye çok çünkü kafan rahatlıyor çocuk düşüncesi aklından çıkıyor ve oluyor 🤗
Dkdenizonur Mustafaemine eşimin amcası da on yıl olmamış tüp bebek yapmışlar bebek doğunca nasıl olsa kendiliğinden olmuyo diyip korunmamışlar altı ay sonra kendiliğinden 2.ye hamile kalmış 🫠 allahtan ümit kesilmez canım dua et Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲