niyetimkalpkirmamak Başım acayip ağrıdı. Tuhaf görmeye başladım. Bilincim kayboldu. Konuşamadım kendimi izah edemedim. Şuan acildeyim.. Benim gibi yaşayan varmı?
Mucizeayla niyetimkalpkirmamak hiç yaşamadım çok geçmiş olsun ama merak ettim sonuçları bizimle de paylaş mutlaka inşallah bişey çıkmaz belki sıcaklardan falan olmustr ☹️
niyetimkalpkirmamak elifozkann 4ysegulec emelldemir niyetimkalpkirmamak mucizemgelsin61 Zeybikk Zeyneppp13579 Kızlar size tavsiyem sakın stres yapmayın. Ben bir şeyi çok stres ettim acayip hemde hiç gerek yokmus. Gelin kaynana koca takmayın kafaya. Ne yapın biliyor musunuz. Oturun kendimizi güzel cümleler Le izah edin. Baktınız olmuyor salın gitsin. Dünyaya bir defa geliyoruz. Hayat kısa ve bu hayat bizim. Nefes almak bizim ihtiyacım ız
niyetimkalpkirmamak 4ysegulec kansız değilim de bilmiyorum bekliyorum daha bir m şey diyen yok emar çekeriz duruma göre dediler
emelldemir niyetimkalpkirmamak anlattığınız herseyin aynısı oldu gittim stresten kaynaklı olduğunu söylediler ve gönderdiler giderken biraz da kendime gelmiştim çünkü sadece çok şiddetli bir baş ağrım devam ediyordu onun için ağrı kesici iğne yaptılar yarım saat orda beklettiler sonrasında geçti çok şükür
mucizemgelsin61 Geçmiş olsun cnm ya haber ver mutlaka merak ettim😏 bişeyemi sıkıldın stres yaptın acaba
niyetimkalpkirmamak mucizemgelsin61 bş anda oldu. Sakin sakin Müge anlıya bakıyordum. Bekliyoruz acil de
mucizemgelsin61 niyetimkalpkirmamak Hay allah İnşallah bişey yoktur canım benim dua et bol bol tansiyonun falan düşmüştür bence bi an değerlerin oynamıştır
Zeybikk Dediğiniz durum beyne giden damarlarda tıkanma yada kanama sonucu oluşabiliyor tani koymak için emar çekilmesi gerekli baş ağrısı da belirtilerden biri çok geçmiş olsun tedavisi olmayan bişey değil bir yerinizde hasar bırakmamış olması çok iyi
Zeyneppp13579 niyetimkalpkirmamak merhaba gönderiniz biraz eskiymiş ama aynı olayı ben de yaşadım. Süreciniz nasıl ilerledi merak ettim?
niyetimkalpkirmamak Zeyneppp13579 merhaba ☺ Dr biri migren var dedi biri beyin ön ince damar tıkanıklığı var dedi herkes de olabilirmiş İlaca gerek yokmuş. Biri ilaç kullan dedi Şuan da çınlıyor. Geçen de basım döndü mr çekildi hiç bir şey bulamadılar. Sanırım yorgunluktan
Zeyneppp13579 niyetimkalpkirmamak doktora gittim sıralı migren olduğunu söyledi. Pıhtılaşma problemim var kendi doktorum onunla ilgili olduğunu düşünüyorum dedi ama üstüne düşmedim açıkçası. Bir daha da olmadı çok şükür