Fatma_bozdemir Yarın doktor kontrolüm var 34+6 oluyoruz sizin bu haftalarda kaç kilogramdı artık çok zorlanmaya başladım hem sıcaklardan hem bel ağrısından sizdede varmı böyle sorunlar ?
ZeyHus33 Fatma_bozdemir 33 haftada gittimde 2280 demişti 26 sinde 36 haftalik olcam ozmn gidecem bakalm
seyma2609 35+6da 3200dü biraz iri bir bebek dedi doktor. Ben de klimanın altından kalkamıyorum öyle bir sıcak var. Bir iki gündür biraz bebek aşağı kaymış gibi daha rahatım nefes alma konusunda falan. Sağlıkla çabucak kavuşalım inşallah bebişlerimize :)
Fatma_bozdemir seyma2609 Rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim 32+1 de gittiğimde en son 2250 demişlerdi yarın öğrenicem inşallah günceli
Melek1818 Bende bugün gittim 34 haftalık 1hafta geriden geliyor dedi kilosu2300gr dedi cnm sıkıldı kilosu az gibigeldi
GuzelMelegimm Melek1818 benim 33 haftalık 2000 gr. Benim de 1 hafta geriden geliyor. Sağlıklı olsunlar zamanında doğsunlar inşallah toparlanırlar
GuzelMelegimm Melek1818 insanlar paket paket sigara içiyor beslenmesine dikkat etmiyor. Bebekleri önden gidiyor. Ben faydalı olan herşeyi yiyorum kahve çay sınırlı. Neden böyle oluyor anlamıyorum
Fatma_bozdemir Melek1818 Her insan bir olmadığı gibi her çocuk bebekte bir değil minyon insanlar var o kadar canınızı sıkmayın benim ilk oğlum 31 haftalık 1569 gram doğdu şuan 4.5 yaşında 18 kilo canınızı sıkmayın önemli olan sağlıklı olması kilo çokta önemli bişey değil
Fatma_bozdemir GuzelMelegimm sizinki bence haftasına göre gayet iyi ben 32 hafta gittiğimde 2250 gramdı doktorun bana demediği kalmadı önden gidiyor iki hafta yediklerinize dikkat edin gibi gibi sağlıklı olduktan sonra gerisi önemli değil
Fatma_bozdemir GuzelMelegimm her insanın bünyesi farklı minyon yapıda birsürü insan var benim bundan önceki gebeliğimde bebeğimi kalp hastalığından kaybettim 2600 doğdu üç ay yaşadı önemli olan sağlık