Mommelike Bebek baş aşağı dönmüş ama arkası dönük henüz kanala girmemiş bu şekilde girerse risklimi doktor bişey söylemedi bende yeni gördüm internette :( makat geliş demek bumu oluyor birde bu şekilde normal doğum olmuyor yazıyor internette böylemi gerçekten:(
Alparslanmom__ Mommelike bizde 31+3 haftaligiz bizimde bugün kontrolümüz vardı baş aşağı dönmüş dedi insllah kanala girer 🙏
Zeyyno_ Mommelike Baş aşağı demek Normal doğuma hazırlanıyor demek doğum kanalına girdiğinde doğum baslar. Makat gelişte bebeğin ayakları aşağı doğru demek bu durumda sezeryan yapılıyor
Rumeysacelikk46 Doğum kanalına girdiğinde doğumun başlıyor canım zaten , makat geliş doğum pozisyonu almamışsa deniyor , eğer zaten makat geliş deseydi doktorun direkt sezeryan olarak söylerdi
Mommelike Zeyyno_ anladım canım çok teşekkür ederim ya ❤️ çok rahatladım ayfınlandım😅😅boşa stres yapmışım
DenizRoni Bizde 37 olduk bugün bizimkide baş aşağı dönmüş dedi ağrılar giderek artıyor bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek👶🏻
DenizRoni Mommelike aynı sayılırız peki doktor Birşey dedi mi normal ya da sezeryan için ben daha gidemedim bu hafta cuma günü randevum