gayesblog Kızlar peynir çok yiyorum. Sabah kahvaltıda çeşit çeşit peynir yiyorum. Ezine-Kaşar peyniri-Beyaz Sürülebilir Peynir-Karper. Simitle çok güzel oluyor 🥹 Zararı olur mu acaba ? Pastörize edilmiş falan okey ama yazmıyor ki üzerlerinde
Lenay223 gayesblog bebeğinizin cinsiyeti erkek mi bende peynir tabağına kafamı gömüp çıkarmamak istiyordum😂
Busrarda_23 gayesblog bende hep peynir yemek istiyorum peynir domates salatalık sadece bunların tadını düzgün alıyorum yerken zevk alıyorum 😂
Alparslanmom__ gayesblog valla benim sicaklardan iştahım kesildi midem bulanıyor mide yanmam var doktor normal dedi
NM_mom Ne güzel🥲 ben bi türlü peyniri sevemedim, yiyemiyorum. İlk hamileliğimde de yiyemedim kızımda yemiyor🤷🏼♀️ bu hamileliğimde de yiyemiyorum.. peynir iyidir, afiyet olsun😅
Lenay223 gayesblog normalde hiç inanmam ama hamileliğim peynir yoğurt yemekle geçti her gören bebeğin erkek demi diyordu sağlıkla büyüsün bebişiniz🌸
gayesblog Alparslanmom__ havalar çok sıcak. Haklısınız çok yemek yenmiyor ama sabah kahvaltıda peynir domates salatalık simit hayır dememmm 😋
mucizemgelsin61 Bende sabah çeşit çeşit peynir yiyorum aşırı seviyorum özellikle eski kaşar delisiyim 😂😂 tulumda öyle yiyorum valla ama ben henüz gebe değilim gerçi gecikmem var oladabilirim bilemedim🤭
mucizemgelsin61 gayesblog 😆😆 Yaaaa ne bilim herşeyinde sağlıklı olanında fazlası zarar derler ya yinede dikkat etmek lazım galiba bilemedim
Pamuk gayesblog Su pastörize işlerine hayatta takilmam ve çok saçma buluyorum. Tadını beğendiğim her peyniri yerim😋Hamileyken bende çılgınlar gibi kahvaltılar yapıyordum çeşit çeşit peynirlerle😃
Betul-97 gayesblog Ayy bende öyle sürekli peynir yesem doymam kahvaltıda peynir ara öğün peynir akşam peynirli sandviç. 8 aylık oldum kendimi durduramıyorum resmen 🥹🥹
Maviniz gayesblog keçi peyniri yiyorum. Ama sürekli canım istemiyor. Yeşil erik limon ekşi ne varsa yiyorum sonum ne olacak böyle😂😂 bilmiyorum