Mercan_42 Kızlar 31 haftalıgz şükür buğün cinsiyeti ögrendik 3 ü paşam geliyor 🥰🤭1700 grm dedii kilosuna sizde durumlar ne 1 ay sonra gel doğum için gün vericem dedi size günü kaç haftalkken verdiler
RedFlower Mercan_42 maşallah kız yeni mi öğrendin cinsiyeti 🤗34+3 günlük olduk bizde. 31+5 günlükken gitmiştik 1950 kiloydu haftasıyla uyumlu dedi zaten çok kilolu olunca zor oluyo doğum.:) benimde 3cü doğum buda erkek
melekmi22 Mercan_42 😅maşallah benimde devlette 32. Haftada cinsiyet söylediler hiç söylemeyecekler zannetmiştim 🤭🤭 bana da daha tarih vermediler hicbir sey yapmadılar küçük bebişin dediler yolladılar evime 1 ay sonra gel dediler bakalım 1 ay sonra ne olacak merakla bekliyorum
Maviii_98 Mercan_42 bizde 31+2 oldukç Cinsiyetimiz erkek çalıştığım için çalışamaz raporu için gün sayıyorum. Devlet hastanesinde muayene oluyorum bu nedenle gün fln vericekleri söylenmedi.
Mercan_42 RedFlower vallahi net şeklini buğun söylediler dha önce bi kız dedi bi oglan bugün %100 erkek dedi artk 🤭🤭
Mercan_42 melekmi22 bizimkinede net bişey demediler bi kız bi oglan bugn netleşti bakalm gelişimi iyi dedi bizede 🤭
melekmi22 Mercan_42 benim hala net değil 😅 biraz büyük net değil ama kız herhalde deyip bıraktı. Sağlıklı olsunlar sağlıkla kucağımiza alalım da gerisi mühim değil
Mercan_42 melekmi22 valaa bizde göstermeyince kız zannettik herkes göstermiyosa kız dedi ama erkek çıktı ☺️
melekmi22 Mercan_42 ahahah göstermeyen genelde erkek derler 😅 Bizde doğumda minik bir süprizle karşılasicaz diye korkmuyo değiliz
Helbestt Merhaba biz de 31+2 olduk en son iki hafta önce devlet hastanesine gitmiştim şu an kiloda son durum ne bilmiyorum bu hafta da bayram tatili araya girmeden özeldeki doktoruma görüneyim diyorum ama bilmiyorum bakalım 🙂
buseyusuf27 Mercan_42 32 hftada 1912kg du oğlum. 39 hfta doğum dedi 2.gebeliğim. 2 hfta sonra kontrolum vr tkrr ozmn tkrar bkcz
Helbestt buseyusuf27 ben en son iki hafta önce gitmiştim bu hafta 31 haftalık oldum yine gitmeli miyim sizce bayramdan sonraya mi birakayim 33 oluyor o zaman.. Kaçıncı haftadan sonra iki haftada bire susuyor muayene zamanı