Tugbacim34 @Aleyna_01 adanadasın sanırım, benimde memleketim kız. Keşke oralarda olaydım da yanaydım 🥹
Koalams Tugbacim34 iç karın geniş olunca dahamı zır benimde iç karnım geniş 😩 ondan sanki daha çok darlanıyoruz içe baskı yapıyor dışa çıksa azıcık göbek olarak belki böyle olmaz 🤷🏻♀️
hanlnim Tugbacim34 ay bende uyurken tahammül edemiyorum ya çok sıcak oluyor😅😅 yani bi küçük boğalarım şişti ama geçti çok şükür ama feci sıcak buralar nem çok 🥺
Civciv53 Tugbacim34 çok sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🤲🏻💕
lena1234 Alparslanmom__ bende köpük yok aslınds protein + gözüktü ama ultrasonda damarda hafif çentik var dedi moralim çok bozuk
Melliisaa Tugbacim34 doğum tarihi belirleriz diye düşünürken ayın 20sıne kontrol verdi doktor sanki hamilelik haberini yeni aldım öyle geçmiyor zaman 😂
Zmom Tugbacim34 Vallahi geliyorum😁 bakalım neler olacak Allah yardımcımız olsun her şey güzelde çok sıcak çok 🫠
Tugbacim34 @Melliisaa deme öyle deme bacım bitmiş bile bakarsın yirmisinden önce gelesi gelir seninkinin 🙂
Annesinin1tanesi Tugbacim34 27+5 maşallah diyim kendme 😂 ilk haftalardan beri geçmeyn mide blantısı var onnlada yaşamayı öğrendimden beri daha kaliteli geçiyor günlerim🥰
Tugbacim34 @Annesinin1tanesi aman aman maşallah. Ben hiç miğde bulantısı yaşamadım ama şuanda da farklı sıkıntılar yaşıyorum 🤣