Tugbacim34 Mümkünse ikinci trimesterde kalın 😂😂😂Bacaklarım şiş, on dakika iş yapsam bir saat oturuyorum. Yatmak zaten işkence
YeniGelinMeselesi Tugbacim34 37den ses veriyorum 33ten sonraya gelmeyin bugüne kadarkiler hiçbişey değilmiş dedirtiyor insana 🤣🥵
Busaltun YeniGelinMeselesi bebis sen bide 38i gör hahahaha 38+2 su iki gündür ağırlaştığımı hissediyorum fiziken resmen havan topu gibiyim sıcak basmaları ağrılar fenaaa 😄😄😄
Sadeceanne2 YeniGelinMeselesi katılıyorum 😄😄😄😄36+4 ten bildirim benim kide. Bacaklar kalça kemikleri pert magnezyum içmesem tutulup kalıyorum 😩hele ki temizlik yaparken
YeniGelinMeselesi Busaltun az kaldı innnşallah görürüm bayramın son günü 38 olucam artık son günlerdeyiz hissediyorum😂🤣 ay sorma ya resmen sıcaklarla beraber perişan olduk karnım 2 metre önden gidiyor zaten bide ağırlaştım kendimde bebekte 🥵🤣😂
Tugbacim34 @Eliff_gny taktik maktik yok bam bam bam diye giriver bacım zaten girdikçe alışıyorsun 😂😂😂😂
Eliff_gny Tugbacim34 3.hamileligim zaten ama bu yaza denk geldi sıcaklardan buharlaşıcam az kaldı zaman çok çabuk geçse de doğsa diyorum ağustos sıcağında 🤦♀️🥴🥵
Busaltun Tugbacim34 ahh kuzumm inşallah son haftalar size rahat geçer ben cidden zorlanıyorum olmaz diyodum oldu 🤣😄
buseyusuf27 Tugbacim34 33 hafta durmayan bı bebe karnımda bıtane 4 yasında kızım kv. Evi sıcaklar cabası mifarlik cabası bn pert uykular haram yuruyememek ten sısen ayaklar yesemde yemesemde yanan miğde sureklı agrıyan çatallar bitsede rahatlasak dıyen bı ben 😅😅😅
Tugbacim34 @Eliff_gny benim ilk evladım temmuzda doğmuştu. O zamanda böyle sıcaklardan gebermiştim. Şimdiki de Eylül de doğacak ama şimdiden bittim Allah hepimize sabır versin
Tugbacim34 @buseyusuf27 oy Allah yardımcın olsun vallahi canım ben bu hafta da havlu attım, 30. Haftalar da herhalde ramazan davulu gibi yatarım bir köşede
buseyusuf27 Tugbacim34 😁😁😁 vla sorma perısanım 😁 doktor dha 39 hfta dedı doğuma evime gtmek için can atyorm resmen bayrmdan sonra uçucam inş