Deletedmom_115 hahah 😄 kim diyor onu yaa 9’da doktorum geldi 9.10 geçe doğuma alındım 9.40’da odamda bebeğimleydim 12 gibi uyuşukluğum geçmeye başladı kendim hemşire gelmeden yatakta doğruldum ilk acısıyla ağrı kesici istedim 12.30’ta geldiler son kontrolü yaptılar üstümü giydirdiler ayağa kaldırıcaz dediler tek başıma destek almadan kalktım hemen 😁 sonra da bir daha ne ağrı kesici aldım nede yattım bütün gece refakatçim uyudu ben bebek kucağımda hastane kolidorunda dolaştım hemşirelerle kahve içtik sohbet ettik 😁 otuz kere ağrı kesici vuralım diye geldiler istemedim gerek yok ağrım yok diye sabahında doktor geldiğinde pijamayla bile değildim doktorum boşuna gelmişiz bu lohusalığı es geçmiş diye dalga geçti hatta kot pantolon gömlek kucağımda bebemle yürüyerek hastaneden çıktım 🫠 beni de çok korkuttular gittiğimde hastanede fenalaştım tansiyonum düştü asla inanmayın ilk doğum sonrası o kadar zor toparlandım ki anlatamam bebeğimle bile ilgilenemedim doğru düzgün ilk zamanlar yarım saat arayla 5 ağrı kesici iğne yaptırdım mafolmuştumm