Basak merveli9 sen bensin ya resmen😅 bende aynıyım durmadan göğüslerimi yokluyorum ağrımasa niye ağrımıyor ağrısa zaten ilaçların etkisi diyorum😂 kaşığım ağrısa netten araştırıyorum ağrımasa neden belirti yok siye forumlarda geziyorum 😂😂😂😂😂
gokyuzu777 Mrvee1923 canım ben de aynı şekılde oyle sinir oluyorum ki uyanmalarıma. 3-4 kere de idrara çıkıyorum
Mrvee1923 gokyuzu777 evet kesinlikle ki öncesinde asla uykudan kalkıp da tuvalete giden biri değildim. Gözüm kapalı gidip geliyorum sürekli
_Mother_ Bende 5+4 um bugün ilk muayeneye gittim kese ve bebek göründü kalp atışı için 10 gün sonra dedi göğüs hassasiyeti dışında pek bir belirtim yok iş sonrası kasıklarımda batma oluyor arada
reyhan_t sutlukahve_ 6+3 dün duydum kalp atışını. Aşırı halsizlik var hiçbir şey yapamıyorum bulantı sabahları açken oluyor aşırı değil çok şükür.
Basak Badehandekuzey bebeğim biz çıktık şimdi Allah’a şükürler olsun bebeği gördük kalbi atıyordu gösterdi ama henüz dinletmedi zararlı olabili dedi Rabbime şükürler olsun bu günlere hamdolsuuuun
Basak Badehandekuzey amin inşallahhh sen bir daha ne zaman gidersin bana belli bir tarih vermedi 2-3 hafta normal dedi istediğin zaman gelebilirsin
3974 momBg 2 3 gün kahverengi şeklinde geldi sonra pembeleşerwk tamamen bitti ama ben zaten tedavi gördüğüm için hemen öğrenmiş oldum
Rojin__321 sutlukahve_ 6 haftalıkken gittim duyamadım bugünde aşırı yoğun kanamam ve pihtim var büyük ihtimalle düşük yapiyorum