Mrvee1923 sutlukahve_ bir an önce bu durumun bitmesini temenni ediyorum yoksa eşimle de aram bozulacak işimle de 😂
dika Girlmom ben 6 haftalık da gittiğim de karnimda gözüktü öyle kalp atışını gördük doktor bayramdan sonra geri gel net duyarız dedi sizde peki pembesi Felan bir leke geldi mi
dika VeraVrea anladım ben yan komşum dan görünce söyleyince bende söyleyeyim dedim ben tüp bebekten sandım onun ki öyleydi o yüzden kimsenin hakkına asla girmek istemem
Mdne13 Badehandekuzey bende 6+2haftalığım benimde yarın randevum vardı .ilk haftalarda ultrason zararlı olduğunu söylediler bende iptal ettim bayramdan sonra gideceğim inşaallah
Badehandekuzey sutlukahve_ ben deprem yüzünden müstakil bahçeli dubleks eve geçtim doğalgaz yok soğuk napacam bilmiyorum klimayı kapatmam bu senede herhalde🙊
Badehandekuzey Basak haberleşelim ben 10 gün bekledim zorla inşallah duyarımda bayramım güzel geçer ♥️
Bugabebek sutlukahve_ genelde üşümüyolar vücut nası alışırsa öle gidermiş kış diye de sarıp sarmalamam ben 😂 yani şimdiki düşüncemm 🙈
sutlukahve_ Bugabebek ahahaha bende öyle düşünüyorum hormonlarimiz alt üst olup çocuğu kat kat giydirmeyiz inşallah 😂