DeryaSanli Bugün kontrolüm vardı 32. Haftamdayım doktor bebeğin başının yukarda olduğunu söyledi bebekler kaçıncı haftada normal doğum şeklini alabiliyor yardım 🙁
Zeynepemre DeryaSanli 32 de bana da aynısı söylediler hatta dönmezse sezaryen demişlerdi Ama 33 de gittiğimde dönmüş 😍😂 İçerde oyun oynuyorlar 😂
1PrensAnnesi DeryaSanli canım benim ilk gebeliğim ama çevremde 38haftada dönen bile duydum dönmezsede doktorun kendne güvenrse zorda olsa el manevralarıyla çeviredebilio aksi halde sezaryen olursnz
DeryaSanli Şun çok rahatlattnız beni inanın🙂 normal doğum çok istiyorum tabi Allah bilir ama bugün öyle olunca üzüldüm inşallah benimde döner
Zeynepemre DeryaSanli döner canım endişelenme zaten son haftalara yakın dönmezse o zaman net bir fikir veriyorlar şuan hiç belli olmaz
Beyzateo Ben de 28de gittim ters duruyordu. 30da gittim normal baş aşağı dönmüş. Tekrar döner mi bilmiyorum 🤷🏻♀️
Eftelya 37+3'üz,dün gittiğimde hala dönmemişti,dönmeyede niyeti yok gibi dedi doktor.Normalde 36. Haftada dönmüş oluyormuş istisnalar olmakla birlikte...
mommyofarsel Bebegin dondugunu nasil anliyoruz? 36. Haftadayim bazen yan duruyor gibi bazen de kafasi asagi da gibi pek anlayamadim neler yapiyor icerde 😂