Minnnosanne Kızlar 1 buçuk yaşında kızım var ve şimdide doğum yapcam o da kız Avent emzik var ilk kızımdan kalan iyice dezenfekte etsem kullansam ne olur 2 tane bide tertemiz duruyolar hemen kutusuna koyup kaldırmıştım
Zeynooooooo Minnnosanne benimki kalmamisdi ama bir arkadasim kziinin emziyini saklamisdi ve sonraki kizina verdi hala o emzikde bence bisey olmaz
1prensesannesi__ Minnnosanne hic bisey olmaz asko sonucta kaynatip kullancaksın ici temizse yirtik yoksa kullanabilirsin
Hiratuba Minnnosanne canım bende seninle aynı durumdayım avent emziklerimiz duruyor ama uzun süreli kullanımdan sonra tekrardan kullanılması zararlı diye duydum . Ben riske atmak istemiyorum alicam mutlaka. Onlarda zorda kalırsak kaybolduğunda falan kullanılır diye düşünüyorum
Minnnosanne @Zeynooooooo @Damla 1prensesannesi__ Ay kızlar içim rahatladı vallaha yoksa boştan yere emzik alcaktım teşekkür ederim 💋
Minnnosanne Kayramelisa97 çevremdeki bazı insanlar verme mikrop falan dedi o kafamı çok karıştırmıştı ama doğru ablasının yani ne kadar mikrop olabilir dezenfekte etmem lazım güzelce 🌺
Hiratuba Minnnosanne yok beklemek değil mesele, 0-6 ay emziği bebek 6 ay emmiş oluyor ondan söz etmiştim
Babymom07 Minnnosanne bence de bir şey olmaz ya nolacak bende eğer kötü olmazsa emzik öyle yapmayı düşünüyorum