asminko345 sumeyye06 16 haftalıktı söyledi canım 12 haftallıken söylemedi çünkü yanılma oluyormuş 16 haftallıken net öğrendim
tugbamehmetbaki sumeyye06 Yok 12 haftada söyledi benim doktorum bu Devlet Hastanesi'ne bakmaz ki doktor beyin görebilmesi ne bakar yani Devlet hastanelerinde bu kadar şey batırma yalım emin ol Devlet Hastanesi'ni rahat ettiğin kadar hiçbir yerde de rahat etmedim
sumeyye06 tugbamehmetbaki bencede devlet hastaneleri daha iyi ozellikle dogum hastaneleri en azindan ozele gitsen gene kapi devlet hastanesine çıkıyor cihaz yok vs diye
Ozge1008 sumeyye06 yok öyle bi şey canım. 16. Haftamda hiç sormadan doktor kendisi söyledi. Sadece emin olmadan söylemiyolar pek
Aysebkr1258 sumeyye06 11+5 te söyledi hiç söylemem falan demedi ama ilden ile de değişebilir İstanbul’da 2 arkadaşım var hamile hangi hastaneye gidiyorlar bilmiyorum ama 18 haftalık hamilelelr hala söylemediler
Buharcik Canım ben normal muayenelerimi özelde devam ediyorum ama 2li ve 4lü testlerimi devlette yaptırdım. 4lü test esnasında devletteki dr a sordum (sormadan asla hık bile demeyen bed bi adamdı) napacaksın cinsiyetini falan dedi. Dedim sağlıklı olsun tabi farketmez ama ona göre alışveriş yapacağım dedim. Kızdı baya git sarı yeşil kırmızı al o zaman falan dedi. Biraz tartıştık gibi oldu neden bağırıyorsunuz falan dedim. Erkek işte bebek görürsün hayırsız olunca bi el kızı gelip elinden alınca falan diye baya kızdı bana. Bende ama bende eşime göre el kızıyım neden öyle diyorsunuz falan dedim. Ondan sonra bir daha devlete gitmedim 😂
Sukella Buharcik ne saçma dr lar var ya Sanane naapcaksam yapcam görmüşün işte söylesene işini yap Tövbe tövbe
YagmurDaskn Buharcik Aynısını ablama da yaptılar. Ne yapacaksın kız olursakürtaj mı yapacaksın demişti. Bazı devlet doktorları dengesiz oluyor.
tugbamehmetbaki sumeyye06 bizim burdaki hastane yapılalı 1 yıl oldu . hastane özel hastaneden farkı yok doğum salonu suda doğum ağırsız doğum seçenekleri var sezeryanda da iki yataklı odalar banyo wc hepsi içinde
__aRzUu__ Hatta ilk özelde erkek dediler bana 12 haftada iki hafta sonra devlete gittim meğer erkek değil kızmış hatta inanmadım özelinki doğrudur dedim ama öyle değilmiş devlet sadece emin olmadan varsayımlarla konuşmuyor.)
sumeyye06 __aRzUu__ ben hic soylemiyorlar diye duydum tabiki bekleriz net ogrenmek icin buyumeyi😍 Rabbim ne verirse hayirlisini versin ama iste insan ona gore alisveris yapiyor vs diye meraklaniyoruz❤
NimetSa sumeyye06 daha dün gittim 14+4 söyledi canım bayada iyi anlıyorlar kemik yapısından falan özelde zor biliyorlar asıl
Ayssiirraa 14 haftalıkken sordum yanılma payı oluyo sonra söyleyelim dedi 17 haftalıkken gittim 20 dakika ugraştı ama göremedi çoçuk uygun pozisyonda degildi bi hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. Ve ben ordayken bayanlardan birinin kocası içeri dalıp çocugun cinsiyeti ney diye sordu doltorda bagırdı zamanı gelince söyleriz 12 hafta çok küçük ayrıca bizim işimiz bebegin cinsiyeti degil saglıgıyla deyip kapat kapıyı diye bagırdı I love you devlet hastanesi 🙃
sumeyye06 Ayssiirraa aynen ya devlet hastanesi daha iyi olduguna inaniyorum dogum konusunda fikrim yok ama gelisim acisindan dogum hastaneleri ozellikle daha titiz