Sakineoncu Kızlar sabah erken saatlerde kızım çok hareketleniyor ona uyanıyorum sizce acıkiyormu yoksa normal mi ilk gebeligim o yüzden bilmiyorum
momofmychildren Sakineoncu benim de normalde sabahları hareketsizdi şimdi çok hareketli ben aciktigi için olduğunu düşünüyorum ya da tuvalete gitmem gerekiyor 😂
Betul-97 Sakineoncu Benim kızım uyandırmıyor da hareketli uyanınca ya da uyumadan önce hissediyorum bazen acı veriyor. Ama babacı olacak belli babası elini koysun hemen kıpır kıpır eşimde bir mutlu oluyor bende arada kaldım öyle izliyorum napalım😅😅
tamamdanolmuss Sakineoncu beni de saat 5 gibi uyandırıyo ve aç uyanıyorum ama kalkamıyorum geri uyuyorum 😓
Sakineoncu momofmychildren bende kararsızım 😂 acıkiyorsa hemen kalkar yerim birseyler de emin olamıyorum geri uyuyorum
Betul-97 Sakineoncu İlk başta benimde öyleydi kıpırdıyordu eşime hemen söylüyordum elini koyuyordu bebek yeminli gibi asla kıpırdamıyordu. Eşim bir ara tribe girdi beni sevmiyor kızımız diye🤣🤣 Şimdi büyüdü öyle hareketli ki elini nereye koysa oraya vuruyor bir de 😊😊
Sakineoncu tamamdanolmuss beni de 7 8 gibi uyandırıyor ama geri uyuyorum ya o saatte asla ağzıma birsey koyamam hiyemem