Ayseses Kızlarrrrr adetime 4 gün var bu sabah erken gebelik testi negatif ne zaman belli olur bu erken gebelik testi 10 güne kadar gösteriyor diyorlardı o zaman hamile değil miyim yardımmmmmm
Srp53 Ayseses yumurtlama gününüzden emin misiniz benim de bat 16 hiçbir belirti yok. Eğer eminseniz yarın tekrarlayın.
123kruvasan Srp53 benimde 🥺testler negatif çıkıyor bugün rüyamda gebelik testim pozitif çıkmıştı uyanır uyanmaz test yaptım negatif
Srp53 Ayseses benim de 2-3 Haziran yumurtlama 4 haziranda çatlama gördüm canım. Yani pazar ya da pazartesi adet olmamız lazım. 11-12 güne belli olur.
Srp53 123kruvasan daha erken bence test için ben en son hamileliği kanda 11. Gün öğrenmiştim o da daha 7 falandı düşün. Cuma net sonuç verir.
123kruvasan Ayseses 16 sında işte bugünü saymazsam 5 gün var 3-4 gün önce kasıklarım ağlıyordu şuan sadece iştahsızlık ve açlıktan midem bulanıyor hiçbir belirtim yok çıkfırıcam artık 8 ay olucak 10 gün sonra evleneli
123kruvasan Srp53 o zmn bi kaç gün sonra tekrar mı yapim cidden artık halim kalmadı çok sıkıldım bu bu ay yaptığım 23. Testti biliyorum yanlış zamanlardada yaptım ama psikolojik olarak artık tükendim
Ayseses 123kruvasan benimde 1 tane kimyasal 1 tane düşük 1 tane mol gebelik oldu herşeyi gördüm valla 2 yıl olacak evleneli bizim de Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Srp53 123kruvasan canım psikolojik olarak tükenecek ne oldu ki daha. Böyle düşündüğün için olmuyor kaç yaşındasın ?
Srp53 123kruvasan kız ben 31 yaşındayım senin kadar umutsuz değilim arkadaşımın hiçbir sıkıntısı yoktu 3 sene üstüne oldu. Benim ilkte oldu kalbi durdu ikinci üçüncü denememde oldu kimyasal oldu şimdi 3 aydır deniyorum olmadı ne zaman kaçak da bilmiyorum. Biraz akışına bırak bak görürsün o zaman olacak.