Bugabebek Annem de ve ablamda gebeliklerinde hiç mide bulantısı yaşamazken ben 4+3 le hiç birşey yiyemez oldum 🤦🏻♀️ peki ya sizler
Kdg Bugabebek oglumda 9 ay boyunca full midem bulandi hic iştahım yoktu hic bsy yemek istemiyordum simdi 12 haftalik hamileyim yine ayni full bulanti mide yanmasi istahsizlik umarim bu 9 ay sürmez
Sakineoncu Bugabebek çok erken başlamış sanki canım senin bulantilar benimki 6.haftada başladı 23.haftadayim tam gaz devam prilam dr kullan iyi geliyor
Nnk87 Bugabebek 4. Aya kadar kilo verdim sürekli kusmaktan hiç bişey yiyemedim.Çok şükür geçti o günler. 🥲
Nisagur2728 Haftalığım mide falan kalmadı bende ne yemek ne su içebiliyorum Allah yardımcımız olsun inşallah çabuk geçer
Nergizgokce Allah yardımcınız olsunn . Doktorunuzla konuşun ilacı var prilam dr hayat kurtarıyo gerçekten.
eaktr Nergizgokce ilk hamileliğimde de onu kullandım şimdi de bugün sabah aldım, bir uyku yaptı ki sormayın😅 normalde gece yatmadan içerdim doktor şimdi istediğin zaman iç bulantın varsa iç dedi sabah gözümü açamadım uyku yağıyormuş meğersem bayağı🫠🫠
Bugabebek Ya bilemiyorum henüz doktorumla görüşmedim bayramdan sonra gideceğim kontrole o zaman sorayım bari işe yarıyorsa bende kullansam iyi olur
Maviniz Bugabebek hiç demeyin birde cikaramiyorum önceki gebeligimde daha rahattım evin içine bulantidan sigamadim
chaos Bugabebek 5 haftalıkken başladı 14 haftalığım artarak devam ediyor prilam kullanıyorum, ilk kızımda 16 haftalıkken bitmişti
eaktr Minikprensinannesiiiii ben sabah kahvaltıdan sonra 1 tane içiyorum 4 gün oldu sanırım iyi gelmeye başladı artık daha iyiyim 🫶🏻