FundaYaren 21 haziran da kocaeli şehir hastanesinde sezeryan doğumum olucak kızlar süreç nasıl ilerliyor neler yapılıyor çok heyecanlı ve endişeliyim 🥹🥰
Aycanby FundaYaren bende Kocaeli şehir hastanesinde sezeryan doğum yapıcam ve bende cok merak ediyorum ilkini özelde yaptım ama devleti hiç bilmiyorum şehir hastanesi iyi diye duydum da bakalım ☺️
Kubra-Maytalman FundaYaren 25 mayısta normal doğum yaptım şehir hastanesinde. Sezaryenle surec nasıldır bilmiyorum ama normal dogjmda 5 6 kişi başımdaydi, doktoru , ebesi, diğer işlerle ilgilenen kişiler olsun.. Sonrasında zaten 24 saat kalıp ciktim bende.
FundaYaren Belginylmz sezeryan için hastaneye ilk gittiğimizden itibaren süreç nasıl ilerliyor ilgileri davranışları nasıl anestezi sondayım anesteziyoloji önce mi sonra mı takıyorlar kaç gün kaldınız memnun kaldınız mı aslında birçok şey merak ediyorum o gün beni neler bekliyor 🥴🥰
Belginylmz FundaYaren ben özel hastanede sezryan oldum çok memenundum üzerime kilodumu warana kadr gydrmislerdi uyuşukluk geçince sabah bana doktor 8 de ol demişti uatagin üzerinde önlüğün oluyo giyiyorsun damar yolu açmaya geliyorlar 10 gibide beni almaya geldiler amaliyathaneye geçtik ben diğer amaliyat masasına geçtim belden bir iğne yapicaz dediler korkma hiç acımıyor dediler elimden we ensemden tuttular boynumu one egdiler kibirdamim diye sonra iğne yaptılar belden inan hicmi hiç acimiyor gerçekten sonra bacigima sicklik indi direk uyuştu belden asag sonda’yı ozman taktılar hiç anlamadım bile ama devlette uyuatrmadan odada takiyorlar
Gamzeylmaz28 Belginylmz özel hastanede kaç gün kaldınız acaba ,bide hoşaf kompostu meyve suyu yicek vs yasak mı hastanede
Belginylmz Gamzeylmaz28 1 gece kaldım bana biri sade Gold Nescafe we 3 1 arada kahve gtrdeler sıcak sıcak bı onu içtim bı onu sonra yağsız tutsuz croba ve kayısı hoşafı wermislerdi sizde görürseniz yasak degil
Eliff_gny FundaYaren ben çoğu kişiden asistan doktorların sezaryene girdiğini duydum huda beni korkuttu bende orda sezaryen doğum yapcaktm ama korktum sizi korkutmak için yazmıyorum ama ben riskli gebe olduğum için orda doğum yapmaya korkuyorum plasentam asagida çıkmazsa özel de yapmayı düşünüyorum
Eliff_gny FundaYaren doktor girse yine razıyım işi bilen biri olsa asistan doktorlar giriyor dediler tırstım açıkçası benim riskim de geçmezse 32 haftaya kadar 37 de alacağını söyledi şehir hastanesinde ki doktor tabi kendisi girmeyecekte. Dogumum kanama riskli olan bi ameliyat olcak plasenta yukarı çıkmazsa yani şimdi nasıl güvenipte orda doğum yapcam çok stresli ve düşündürücü
FundaYaren Eliff_gny hamileliğimin başından beri Emine Bihter Gündoğduya gidiyordum ama 34. Haftadan sonra haftalık gitmeye başladım. Randevusuz poliknikte o gün hangi doktor oluyorsa ona giriyordum. Emine hanımdan çok memnundum ama 🥰
Eliff_gny FundaYaren nstye kaçıncı haftada başlıyorlar şehir hastanesinde . Her hafta çağırınca randevusuz nst çekiliyor mu