tugcesakzci @“naneliseker_”#p32865341 ay hesap sildirmeyle mi korkutacaksın beni? Nesin sen cumhurbaşkanı mı? Komik misin senin gibi sosyal medyaya aşık mıyım sanıyosun. İlim var gücüm var senin gibi bağımlısı değilim canım sosyal medyanın :))
SmyEsciv DmlKyra ikizler burcuyla anlaşıyorum enteresan bir şekilde o yüzden sorun yok ben memnunum ama başka kimse değil herkes bunu diyor 😂
Sadeceanne2 DmlKyra çok mu beter ikizler 😄😄 bende. İkizler olsa daha mı iyi olur dedim yengeç olmasından sa
seyma2609 Sezeryanle ilgili değil ama süt arttırmak için tahin ve tahin helvası tüketebilirsiniz. Diyetisyenim önerdi ve zaten o süreçte canınız tatlı isteyebileceği için güzel bir tercih olabilir bence :)
SmyEsciv seyma2609 teşekkür ederim öneriniz için 😊 hamileliğimde öyleydi sürekli tatlı aşerdim yedim listeye ekliyorum 😊
CokCahilsinKeskeOlsen naneliseker_ Ne komiksin ya insanlar yaptığın yanlısı söylüyor diye tehdit ediyorsun. Sil sildirebilirsen bu kadar güveniyorsan bul da sildir🤣🤣
Sadeceanne2 SmyEsciv 😄😄😄yaaaa Kavuşma günü belli olmuş. 🥰🥰 inşallah sağlıkla bende yarın gidip gün alacağım inşallah benim ki bayram sonra sına kala cak nasipse
Sadeceanne2 SmyEsciv çok şükür 36+5 olduk 😄😄 çantan bitti mi tamamlandı mı eksiklerin. Benim tüm temizliğim bitti bugün Çantam Da. Bir kaç. Eksiğim var yarında inşallah onları da hallederim inşallah 😄😄 bakalım.
SmyEsciv Sadeceanne2 39 hafta oldum cidden ev temizliği yeni daha bugün bitti 😂 nasıl bir şey ben anlamadım ya hiç birşey toplanmadı son ana kadar bende geç kaldım tabi biraz geç başladım ama bu kadar beklemiyordum. Çantalarda bir kaç gün önce daha yeni bitti kapattım. Şu an hazır gibiyim hala eksik var gibi geliyor ama bakalım 😂🙈
Sadeceanne2 SmyEsciv 😄😄😄😄hava sıcak ya. Çantaya bir kaç kısa kol zıbın alayım kendime de iki tane ince tşört bu sıcakta tşörtten başka bir şey o halde giyemem Ben evi mis gibi yaptım 😄😄eşimi paket yapasım geliyor 😄😄kirletmesin diye 😄
Sadeceanne2 DmlKyra SmyEsciv İkizler daha bi sevimli geliyor banada 😄 yengeç su grubu çok aglak olmaz mı ya
SmyEsciv Sadeceanne2 ahahhahaha çok iyi fikir valla 😂😂 canımız çıkıyor temizleyene kadar bir süre ortalarda olmasalarda olur 😂 İki tane pijama takımı koydum biri gecelik biri askılı Yeterli olur heralde Bebeğe ilk ne giydirceksin hemşireye verilceklere ne koydun