tubaysima Çok heyecanlıyım heyecandan doğru dürüst uyuyamadım bile 🥹 yedi buçukta hastanede ol dedi Dr . Spiral sezeryan olacağım inşallah duanızı eksik etmeyin 🥹♥️
Melisasevill tubaysima ayyy🥹 Rabbim seni bebeğini ve eşini sağlıkla birbirinize kavuştursun, sezeryan sonrası kolay ve en az acılı şekilde geçer inşallah🙏🏻 Bizi haberdar et süreç nasıl ilerledi 33+5’im nasıl olacağı belli değil daha bende kız bekliyorum💖
sehrengiz_8 tubaysima bende 8 de hastanede olacağım inşaAllah sağlıkla alırız kucaklarımıza spinal anestezi ile bugün ne kadar da çok doğum yapan var
tubaysima Melisasevill aminnn çok teşekkür ederim duanızı eksik etmeyin 🥹 inşallah müsait olduğum ilk fırsatta yazarım süreci ♥️
tubaysima Serifeeed Allah razı olsunnnnn 🥰 yatışım yapıldı buradaki herkes çok iyi anlık rapor vereyim😁 sezeryan sıramı bekliyorum şu an
Pinaargunes tubaysima ayy hadi sağlıcakla kavuş hersey su gibi geçsin güzel haberlerini bekliyoruz pozitif bi hikayeniii aliriz😍🙏
Serifeeed tubaysima sezeryana protez tırnak veya oje ile girmek yasakmı acaba onuda bir sorarmısın ya 🤭