Devrim2024 Hanımlar size bı sorum olacak bebek baş aşağıda ne zaman doğum yaparım sizde aynı şeyi yaşayan varmı acaba benim İlk hamileliğim erkek bebek doktor dedi 41 kadr da bekleyebiliriz hayırlısı olsun inşallah ama şuan gelmesini istiyorum ne yapmalıyım 🤔
Aksoyhumeyra Bende ayni durumdayim. Yürüyüş ve plates topuyla hareketker yapiyorum ördek yürüyüşüde yapmaya çalışıyorum ama o kadar ağırlaştım ki cok zorlaniyorum
Dmrhzn Laylalaylay Aynıyız 39+6 herkes doğurdu ben kaldım pisikojisine girdim artık gelsin diye herşeyi yapıyorum da
Devrim2024 Dmrhzn hele ben deli olurum ya baş aşağıda hareket ediyoruz ne sancı nede nişan hiç bı şey yok ya benim 13 Haziran diyor uygulama göre bakalım Perşembe günü yine gidecem
Laylalaylay Dmrhzn ben de ya gerçekten doğuramıcam çocuk içimde kalcak gibi oldum, sanki yıllardır hamileymişim gibi, her geçen gün daha da zorlaşıyor ağlamak geliyor içimden
Dmrhzn Devrim2024 benimde son yarın gözüküyor yarın 40 haftalık olucam ilk kızım da 40+5te geldi bakalım inşallah bu o kadarda beklemez
Devrim2024 Dmrhzn Allah yar ve yardımcınız olsun canım inşallah herkes de bir avazda kurtarsın bakalm benim ilk gebeliğim oğlum olacak ne kadar geçer üstünde vaktinde gelse iyi olur doktora gittiniz mi
incim2306 Ben de 39+1 im gece ağrıdan uyuyamıyorum o kadar baskı oluyor ki ama ne suyun geliyor ne nişan belim de çok ağrıyor bol bol amıntı oluyor sadece