Lykiav Uyuyamıyoruuuuum diye bağırmak istiyorum. Uykum var ama uyuyamıyorum. Daha 8. Haftada blyleyse sonunu düşünemiyorum 😭😭😭
Dilarac Lykiav bende 17 hafta artı 16 aylık bebem yanımda 😄😂 sabah dikilecek başıma ama uyuyamıyoruuumm
Neferut Lykiav ben de gün boyu uyuyup uyandığım için uyuyamıyorum şimdi. Uyku düzenim bozulunca migren ataklarım şiddetli bir şekilde peşimi de bırakmıyor 13. Haftadayım buna bir çare bulmak lazım 🥲
Lenay223 Lykiav ben ilk üç ay aksam sekizde yatıyordum herkesin bedeni farklı geçecek sadece bir süreç böyle düşünün bir ıhlamur icebilirsin rahatlarsin
_b-e_ Çok erken başlamış sanırım heyecan senın kı bıraz yolun başında böyle olma lütfen 26 haftadayım daha zor geceler yuklenıyor suan keşke 8. Haftamda olsaydım 😂😂🤦🏻♀️
_b-e_ Lykiav karon genışlemesındn kaynaklı demıstı doktor bana parol atabılırsın dayanamıyorsan doktorum sakıncası yok demıstı ve dayanılmaz olduğunda halen alıyorum faydası varla yok arası ama
Lykiav FyA uyutmuyor işte. Sağa dön ağrıyor sola dön ağrıyor. Şimdi kalktım yemek yiyorum. Yiyip yaticam inşallah
Lykiav Mom_boy biliyorum ama ikinci gebeliğim ben ilkte hiç böyle olmadim. Hemen uyurdum. Ne bulantı bildim ne sırt ağrısı sadece son zamanlar ağrı olmusti bunda başlarda başladı. Uyutmuyor ağrı
Mom_boy Lykiav bazı bebekler dogana kadar agrı yaparmıs annem öyle derdi sen cok agrılıydın bebegimde öyle benim heryerimi uyusturdu kramp kollarda uyusma asırı var 🥲