FyA 2024 yılında kaç gebe var ve kaçı dopurucak ??? Uyku uyuyamayınca kafamda deli sorular 🤣 Bence 1 milyon net vardır
Dilarac _b-e_ ay bende deli gibi uyumuyorum sabah benim oğlan kafama dikilecek İyi uyu bol bol değerlendir 😅🫢
_b-e_ Dilarac senın 2. Gebelıgınmı bu bır de oğlun var nasıl dayandın oğlan çocukları durmazmış öyle dıyorlsr hep 🤦🏻♀️ ayrıca ben ıkı haftadır uyumuyorum vampıre döndüm hamılelık yaramadı bana 😂😂
Dilarac _b-e_ evet 2 inci oğlum 16 aylık ay yok tam tersi benim ki uslu 😂😂 şanslıyımmmm Senin cinsiyet ne
_b-e_ Dilarac benim ki oğlan olacak son anda suprız yapmazsa eğer uslu bır evlat bana da ınsallah nasıp olsun yoksa halım harap gurbet elde bı başıma 😂😂🤦🏻♀️
Dilarac _b-e_ hahaha bende tek büyütüyorum bacım zor zor yaşayan bilir Uslu olur korkma ben de hep korkardım çok şükür yoran bi çocuk olmadı 🥹 Allah sağlık versin önemli olan bırak yaramaz olsun
_b-e_ Dilarac orası öyle tabi buna da çok şükür baş edıcez anne olmak kolay değil elbet bak gülme saatı bıttı duygusal saatler geldi ah bız bu anneler sağlıkla uzun ömrü olsun evladının ınşallah 🥰🥹