Deletedmom_116 Damla otobüste denk geliyomussuz haberim yok buljsma sayilirmi djdjdj 😂😂Sonrada ehliyet sınavından çıktım TLF elime aldigim an mesaj attı napiyisun diye dedim eve gidicen carsidayim bekle geliyorum dedi eline çiğköfte ayran falan almiş Acikmissimdid diye Daha arkadaşım gibi biseydi 😂😂Normalde Nerde gorsem başı önde yurur otobustede aynı Neyse çok tatlısın Dayanmiyodum bı tanecik öpeyim 😂😂Git neyimsinde ölçen dedim Buluşma yeri araba dndndn Sonra nemi oldu İki ay geçmeden kocam olmuş ♥️🤣
Damla Deletedmom_116 maşallah 😂 bizimde çok hızlı oldu hersey eşim hiç beklemek istemedi görücü usulü olsa bu kadar çabuk olurdu heralde anca 😂
Tutaste_ Damla ablasına yakın bir park vardı beni oraya cagırmıştı hangi akılla gitmişim acaba😀kendi gelmemişti ben gitmiştim ayağına kaçtık biz yine ben gittim ayagına düşününce keske gitmeseydim diyorum o gelseydi😀
Aerithma Damla eşimle ilk buluşmamız Kadıköy sahilde olmuştu. O zaman arkadaşça bir buluşmaydı tabi. Sonrasında Kadıköy sahil bizim buluşma noktamız oldu. 🙂
Hatice5258 Damla evimin yakınlarında okul yanı emniyet müdürlüğün arkasında buluştuk. 2 gün sonra nikah kıydık. E mecbur kaçmışım nikahsız olmaz baya uzun bi hikayem var ya. 2 hafta tanıdığıma kaçtım
Hlimee Damla beni itfaiye önünden aldı Eyüp Sultan sahile indik orada yere oturup ayaklarımızı suya salmıştık . İlk gördüğümde bu dedim boyunun uzunluğu etkiledi 😂😂😂 hep bana ben gibi tıfıl geliyordu Ben 1,63 Eşim 1,78
Semaa00nur Damla ya biz de araba hahahah 🤣🤣 yozgatin sorgun ilcesindeyim küçük yer benim sülale de biraz tanindik ve geniş 🤣 hiç bir yerde buluşmaya cesaret edemezdim 2 sene sonunda araba da oturmuştuk🤣🤣🤣🤣 çok komik geliyor şimdi neden elalemi takmışım acaba 🤣🤣
dogurangaplumba Damla sormaa o işini bilir 10 yıllık evliyiz nelerden döndük şeytan tüyü var keratada 🤣
mervemurat16 Damla biz istanbuldaydık eşim üniversite için gelmişti ben zaten orda yaşıyordum ben okul kitaplarımı aldıktan sonra bir kafede buluşmuştuk yıl 2018🥰
BirAskMasali1323 Damla Otogar😂😂uzak mesafe ilişkisi olunca otogar aşk yuvamız olmuştu😂orda onu karşılayıp sonra Harput a gitmiştik..Memleketin meşhur yeri
HelloooMomy Damla 15 mayıs 2020 pandemide bizim evin önünde arabada buluştuk 😂 Sokağa çıkma yasağına yarım saat kala yanımda sadece 10dk kalabilmisti 😂😂😂 Ne günler yaşadık yaaa
Damla HelloooMomy Of hiç söyleme onu bizde eşimle çok çektik tam flört zamanımız sokağa çıkma yasaklarına denk geldi Allahtan ben fırında çalışıyordum da bana yasak yoktu her yere gidip geliyordum😂😂
BaharSoyluu Damla Lise de okul bahçesi ilk birbirimizi görüp konuştuğumuz yerdi.2012 yılında ask.fm vardı ordan yazmıştı seni seviyorum diye sonra Facebook’tan ekledi.Okulun bahçesinde görüştük.Aynı mahallede oturuyormuşuz.İlk okulda da aynı okuldaymışız 🥹 Şimdi 4 yıllık evliyiz.1 kızımız var bir tane de yolda bekliyoruz hayırlısıyla 🥰
Portakaltatlisi Aynı işyerinde çalışiyorduk.Ortaköyde bir otel.Birgun iş cikişi kapıda beni beklemiş beraber yürüyelim dedi.Tamam dedim beşiktaş sahile kadar yürüdük yolda kokoreç ve midye aldı.Sahilde oturduk.Ben kokoreçimi yerken o da beni izliyordu ben de fark etmemiş gibi denizi.Tabi hemen sevgili olmadık o günden sonra sürekli arkadaşca buluşmaya başladik.1bucuk ay sonra tamamen açıldı.Ben de kabul ettim🥰.