Leila22 Nil00 ben 1saate hastaneye gidicem acile bi duş alicam önce sancı açılma kontrolü yaparlar size de haber vereyim
AAselinannesi06 Leila22 hastaneye geçiyorum inşallah açılma ilerlemiştir suniye gerek kalmaz suyum hala gelmeye devam ediyor
Leila22 AAselinannesi06 ay hadi İnşallah kendi sancinizla su gibi doğumunuz olsun inşallah Allah yardımcınız olsun
Mom_boy Leila22 Allah yardımcınız olsun Bende cok agrı cekiyorum nst de Agrılarım dogum agrısı cıkıyor ama acılmam olmayınca evde cekmen daha iyi olur dediler gönderdiler 🥲🥲
Leila22 Mom_boy benim de hiç açılmam yokmuş dün iki kere alttan deştiler adeta çok acıdı dibine kadar parmaklarını soktu korkuyorum 😖 iki gündür de kanlı nişanım geliyo umarım inşallah bugün doğururum geceden beri çektiğim sancı doğum sancısıdır inşallah
Mom_boy Leila22 ay umarım acılır ben bu gün elle yerleri sildim merdiven cıkıyorum iniyorum Agrım cok dogurmak istiyorum acılıyım bari cektigim agrılar gecsin 🥺
tatlibebegim_ AAselinannesi06 3 cm ile 11 saatte doğurdum 10 cm olmuştu, kendi sancımdı suni istemedim
Leila22 Mom_boy Ben doğurdum çok şükür toparlanınca yazıcam Allah bekleyen herkese su gibi doğumlar nasip etsin 😇