Damla Aynuranneoluyor ben sakatat hariç gebelik sürecimde herşeyi yedim abartmadan sakatat temiz olduğuna güvendiğim bir yer olsaydı onu da yerdim abartmadikca hiç birşeyin zararı olmaz bence
_b-e_ Herşeyi yedim desem yeridir sadece salam sosis sucuk pastırma çiğ et balık tuketmedım suan da da halen bunlar harıc herseyı yoruyorum çünkü hamıleyım neden yemeyım Sımdı yemezsem ne zaman yerim 😂😂
Rojdaakk Mide bulantısı yüzünden sadece soğuk meyveler tuketebildim bide tuzlu salatalık 4 kilo verdim 12+3 um mide bulantım devam ediyor
Ssdssd Aynuranneoluyor Eeen çok erik yedim sulu sulu beni bi o rahatlattı :) herkes kız dedi ama oğluşum bizi şaşırttı :)
Aynuranneoluyor Ssdssd wow bende kizimda ilk aylar bisey yiyemiyordum suan tuzlu herseyi yiyorum tatli cok tuketmiyorum ve acken bulantim tek oluyor
2727dfne Aynuranneoluyor 10 haftalıgız herşey yiyorum arada bi saglıklı olsn diye ceviz badem fln yiyorum😀 genellikle karpuz cok yedim
Havvabektas Aynuranneoluyor 10 haftalık domates salatik peynir ve haşlanmış patates mide bulantısı kusma başka bişey yiyemiyorum
Aynuranneoluyor Havvabektas bende cok haslanmis patates kizimda tuketmistim cok iyi geliyordu! Suan 6 haftaligim sadece tuzlu yiyebiliyorum ama daha cok sey yiyebiliyorum bu sefer
Alpmom__ Aynuranneoluyor bulantıdan ve iştahsızlıktan açıkçası çok güzel besleneniyorum . Valla mideme ne iyi gelecekse onu tüketiyorum 🥹 genelde ekmek ve tuzlu şeyler çok güzel bastırıyor
Aynuranneoluyor Alpmom__ cok gecmis olsun :( bendede acken bulanti basliyor sjhdjd herseyi yemem lazim
Havvabektas Aynuranneoluyor ben 10 haftalık oldum iki gün oldu hafifledi bulantılar korkuyorum acaba herşey yolunda mı hayırlısı inşallah
_-7_- 9+3 ün bulantı sabahları oluyor ama gün içinde mıdem o kadar tuhaf ki ne bulanıyor ne agrıyo ne eksıyo ama rahatsız eden ve yemek yememe sebep olan bırsey oluyor mıdeme hazımsızlık mı desem cozemedım çok tuhaf bısey
DenizBatus _-7_- benimde aynı aç kalsam bulanıyor zorla yemeye çalışıyorum doyuyorum ama 5dk sonra sanki midem bomboş gibi oluyor yediklerim sanki mideme gitmiyor 😭
Yprkk _-7_- bu tam olarak ben 😂 kusma yok mide bulantısı desem değil gibi ama bulanıyo da sanki . Zorla bişeyler yiyorum