Rabia_onur6161 Merhaba Tecrübeli anneler ek gıdaya kaçıncı aydan itibaren başladınız ve ilk neler verdiniz ? Alarji olduğunu fark ettiniz mi nasıl fark ettiniz ? 3,5 aylık oğlum var 4 aylıkken başlamayı düşünüyorum ben yorumlarınız nelerdir!
kahvesever__ Rabia_onur6161 4 aylıkken başlamayı düşünüyorum ben yorumlarınız nelerdir! Doktorunuza danışmadan başlamayın
Tuba_a Rabia_onur6161 Bebeğinizin 180 günü doldurmasını bekleyin. 6. Aydan önce ek gıdaya başlamak çok tehlikeli. Sindirim sistemi tam anlamı ile tamamlanmamış bir bebek için ek gıdaya geçmek uygun değil. Zaten ömrü boyunca yemek yiyecek acele etmeyin lütfen
Zynp12 Rabia_onur6161 Canım bence bu konuyu en iyi Dr la karar verirsin. Ben çocuk gelişimciyim gördüğümüz konular olsun dinlediğimiz hocalar olsun 6 aydan önce çok onermiyorlar nadiren 5.ayda öneren Dr vardır. Dediğim gibi Dr konuş bence bu konuyu 4 ay çok erken sindirim sistemi açısından sıkıntı olabilir.
Rabia_onur6161 Zynp12 benim yengem var Almanya’da Türk oda ancak 4 aylıkken ben pürelere başladım dedi 6 tane çocuğu var ona istinaden bi öneri aliyim dedim
Zynp12 Rabia_onur6161 Almanya’da baslamistir ama.bizim.dr genelde en erken 5 ay diyorlar yani siz bilirsiniz canm .